Doporučená trasa
Janov
Přímá cesta trajekt do Porto Torres
Porto Torres
Viz ceny
Alternativní trasy
Janov
Cesta trajekt do Ajaccio
Ajaccio
Cesta trajekt do Porto Torres
Porto Torres
Viz ceny
Janov
Cesta vlak, autobus, spolujízda do Nice
Nice
Cesta trajekt do Porto Torres
Porto Torres
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Janov do Porto Torres ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Janov do Porto Torres? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Janov do Porto Torres je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Janov do Porto Torres může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Janov do Porto Torres co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea nebo Saremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Janov Porto Torres, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Moby Lines, Grandi Navi Veloci nebo Tirrenia di Navigazione nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Janov do Porto Torres, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Janov do Porto Torres

Přístav odjezdu
Janov
Itálie
Liguria
Přístav příjezdu
Porto Torres
Itálie
Sardinie
Vzdálenost
400 km
Trajektové společnosti
Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar
Četnost přejezdů
13 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
9 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Janov Porto Torres: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Janov do Porto Torres se pohybují od 765 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 14487 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Janov - Porto Torres, je 2986 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Janov do Porto Torres je 12 hodin 4 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Porto Torres 13 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Porto Torres za 10 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Janov ve 01:30. Poslední loď do Porto Torres vyplouvá z přístavu Janov ve 23:59.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Janov do Porto Torres.
2986 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Janov do Porto Torres (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
765 Kč - 14487 Kč
Průměrná doba přejezdu Janov Porto Torres
12 hodin 4 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Porto Torres
01:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Porto Torres
23:59
Čas příjezdu prvního trajektu do Porto Torres
07:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Porto Torres
15:15

Proč jet trajektem z Janov do Porto Torres?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Janov do Porto Torres může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Porto Torres. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Janov do Porto Torres je ideální způsob cestování.

Pro pečující personál
Každou minutu plavby Janov-Porto Torres, od nalodění v přístavu Janov až po vylodění v Porto Torresu, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Moby Lines, Grandi Navi Veloci nebo Tirrenia di Navigazione, který se postará o příjemně strávený čas. Na lodi běžně najdete informační bod, většinou na hlavní palubě.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Janov Porto Torres je pravým opakem! Na palubě, v závislosti na provozované lodi Moby Lines, Grandi Navi Veloci nebo Tirrenia di Navigazione, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Do Porto Torresu dorazíte bez stresu a naprosto uvolnění.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Janovem a Porto Torresem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Janov, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Porto Torresu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Janovem a Porto Torresem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Janov a Porto Torres?

Pokud chcete cestovat mezi Janov a Porto Torres trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Moby Lines, Grandi Navi Veloci nebo Tirrenia di Navigazione, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Moby Lines Janov Porto Torres
Moby Lines
Moby Lines je italská trajektová společnost, která obsluhuje Sardinii a Korsiku z Itálie již od roku 1959. Jak si mohu rezervovat přejezd Moby Lines Janov Porto Torres? Pomocí Vivanody a jejího vyhledávače pro více druhů přepravy! Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Janov-Porto Torres a rezervovat si jízdenku Moby Lines mezi Janov a Porto Torres. Více informací o společnosti Moby Lines
Grandi Navi Veloci Janov Porto Torres
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Janov-Porto Torres a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Janov a Porto Torres. Grandi Navi Veloci provozuje 4 přejezdů týdně do Porto Torres z Janov a doba jízdy je 11 hodin 20 min. Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
11 hodin 20 min
4 přejezdů týdně
Tirrenia di Navigazione Janov Porto Torres
Tirrenia di Navigazione
Tirrenia di Navigazione je trajektová společnost se sídlem v Cagliari na Sardinii. Byla založena v roce 1946 a nabízí přejezdy do několika destinací v Itálii a na Sardinii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Janov-Porto Torres a rezervovat si jízdenku Tirrenia di Navigazione mezi Janov a Porto Torres. Tirrenia di Navigazione provozuje 9 přejezdů týdně do Porto Torres z Janov a doba jízdy je 9 hodin 30 min. Více informací o společnosti Tirrenia di Navigazione
9 hodin 30 min
9 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Janov? Kam připlouvají lodě v Porto Torres?

Přístav odjezdu v Janov

Trajekty Moby Lines, Grandi Navi Veloci nebo Tirrenia di Navigazione vyplouvají do Porto Torres z následujících přístavů v Janov:

Ponte Assereto
Mapa

Přístav příjezdu v Porto Torres

Lodě společnosti Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci nebo Moby Lines připlouvají do Porto Torres z následujících přístavů:

Porto Torres
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Janov do Porto Torres, bude vám cesta dlouhá 400 km mezi Janov a Porto Torres trvat nejméně 9 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Janov a Porto Torres méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Moby Lines, Grandi Navi Veloci a Tirrenia di Navigazione). V současné době se mezi Janov a Porto Torres uskuteční 13 přejezdů týdně.

Mezi Janov a Porto Torres jezdí 3 trajektových společností: Moby Lines, Grandi Navi Veloci a Tirrenia di Navigazione.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar.

Před rezervací si porovnejte ceny Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea, Saremar na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Janov Porto Torres, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Janov a Porto Torres urazíte 400 km.

Ceny lodních lístků z Janov do Porto Torres se pohybují od 765 Kč za nejnižší cenu až po 14487 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2986 Kč.

První trajekt z Janov odjíždí ve 01:30 do Porto Torres.

Poslední trajekt do Porto Torres obvykle vyplouvá z Janov ve 23:59.

Zažijte přejezd trajektem z Janov do Porto Torres

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Janov a Porto Torres. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Janov až po vylodění v Porto Torres, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Corsica Ferries, Corsica Linea a Saremar. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Janov a Porto Torres.

Nalodění v Janov

Než se vydáte na cestu trajektem z Janov do Porto Torres, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas prezentace v přístavu Janov / Do trajektového terminálu Janov byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Moby Lines, Grandi Navi Veloci nebo Tirrenia di Navigazione. Po uplynutí této doby je společnost oprávněna odmítnout váš nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Janov - Porto Torres / Jděte k přepážce společnosti Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci nebo Moby Lines na trajektovém terminálu Janov a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Porto Torres / Z terminálu trajektů v Janov vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Moby Lines, Grandi Navi Veloci nebo Tirrenia di Navigazione k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Janov a Porto Torres

Během plavby může každý využít služeb na lodi Moby Lines, Grandi Navi Veloci nebo Tirrenia di Navigazione podle svého přání. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Vylodění z trajektu v Porto Torres

Zde je několik informací k vylodění v Porto Torres:

  • Blíží se k přístavu Porto Torres / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Porto Torres z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z Janov do Porto Torres v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Porto Torres.
  • Opuštění lodi a prohlídka Porto Torres / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Pěší cestující se dostanou z lodi ještě rychleji. Celníci v Porto Torres přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně váš pobyt v Porto Torres začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu