Cestování trajektem z Kapellskär do Finsko

Cestování trajektem z Kapellskär do Finsko je skvělou volbou! Trajekty Kapellskär Finsko provozuje 3 lodních společností (Finnlines, Tallink nebo Viking Line), které obsluhují přístavy Mariehamn, Naantali, Turku, Lumparland a Kapellskär.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Kapellskär Finsko, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Finnlines, Tallink a Viking Line.

S celkovou frekvencí více než 7 přejezdů denně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Kapellskär Finsko.

Nejrychlejší přejezd trvá 2 hodin 20 min (Kapellskär - Mariehamn) na vzdálenost 64 km a nejdelší 8 hodin 50 min (Kapellskär - Naantali) na vzdálenost 184 km.

Trajekt Kapellskär Finsko v číslech

Země
Švédsko
Finsko
Počet přejezdů
7 přejezdů denně
Počet přístavů
5
Počet trajektových spojení
4
Počet trajektových společností
3
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Kapellskär Finsko

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Kapellskär Finsko. Porovnejte nabídky Finnlines, Tallink a Viking Line a rezervujte si trajektovou jízdenku Kapellskär Finsko.

Všechny trasy trajektů Kapellskär Finsko

Hledáte trajekt z Kapellskär do Finsko? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Kapellskär a Finsko. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Viking Line, Tallink nebo Finnlines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Kapellskär, Lumparland, Turku, Naantali nebo Mariehamn použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Kapellskär Finsko, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Finnlines, Tallink nebo Viking Line. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 4 trajektových tras mezi Kapellskär a Finsko!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Kapellskär Finsko - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Kapellskär do Finsko

Finsko: Cesta trajektem a objevování země

Pro začátek je důležité vědět, že Finsko má rozsáhlou síť trajektů, která spojuje zemi se Švédskem, Estonskem, Německem a Ruskem. Mezi nejznámější finské trajektové společnosti patří Viking Line, Tallink Silja Line, Eckerö Line a Finnlines. Tyto společnosti nabízejí každodenní přejezdy a široký výběr kajut, restaurací a aktivit na palubě.

Přístav Helsinky je nejdůležitějším trajektovým přístavem ve Finsku a je považován za ideální výchozí bod pro poznávání země trajektem. Z Helsinek se snadno dostanete na ostrovy v Baltském moři, například na souostroví Turku a Ålandské ostrovy. Trajektem se také můžete vydat do Tallinnu, hlavního města Estonska, a prožít zde kulturní a historický výlet.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None