Doporučená trasa
Kea
Přímá cesta trajekt do Sikinos
Sikinos
Viz ceny
Alternativní trasy
Kea
Cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Cesta trajekt do Sikinos
Sikinos
Viz ceny
Kea
Cesta trajekt do Ios
Ios
Cesta trajekt do Sikinos
Sikinos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Kea do Sikinos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Kea do Sikinos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Kea do Sikinos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Kea do Sikinos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Kea do Sikinos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries nebo Triton Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Kea Sikinos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nebo Hellenic Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Kea do Sikinos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Kea do Sikinos

Přístav odjezdu
Kea
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Sikinos
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
127 km
Trajektové společnosti
ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Triton Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Kea do Sikinos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Kea do Sikinos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Sikinos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Kea do Sikinos je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Během plavby přes Kea Sikinos, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Sea Jets nebo Hellenic Seaways, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Keau do Sikinosu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak, na trase Kea-Sikinos na palubě trajektu Sea Jets nebo Hellenic Seaways budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Keau se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Sea Jets nebo Hellenic Seaways a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Sikinosu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Kea a Sikinos?

Pokud chcete cestovat mezi Kea a Sikinos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets nebo Hellenic Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Kea Sikinos
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kea-Sikinos a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Kea a Sikinos. Více informací o společnosti Sea Jets
Hellenic Seaways Kea Sikinos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Kea-Sikinos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Kea a Sikinos. Více informací o společnosti Hellenic Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Kea? Kam připlouvají lodě v Sikinos?

Přístav odjezdu v Kea

Trajekty Sea Jets nebo Hellenic Seaways vyplouvají do Sikinos z následujících přístavů v Kea:

Kea Korissia
Mapa

Přístav příjezdu v Sikinos

Lodě společnosti Hellenic Seaways nebo Sea Jets připlouvají do Sikinos z následujících přístavů:

Sikinos
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Kea a Sikinos jezdí 2 trajektových společností: Sea Jets a Hellenic Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí ANEK Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Sea Jets, Zante Ferries, Triton Ferries.

Během cesty mezi Kea a Sikinos urazíte 127 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu