Doporučená trasa
Las Palmas De Gran Canaria
Přímá cesta trajekt do Morrojable
Morrojable
Viz ceny
Alternativní trasy
Las Palmas De Gran Canaria
Cesta trajekt do Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Cesta trajekt do Morrojable
Morrojable
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Las Palmas De Gran Canaria Morrojable, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Fred Olsen Express nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable

Přístav odjezdu
Las Palmas De Gran Canaria
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Morrojable
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
105 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Las Palmas De Gran Canaria Morrojable: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable se pohybují od 1185 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3381 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Las Palmas De Gran Canaria - Morrojable, je 2122 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable je 2 hodin 3 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Morrojable 2 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Morrojable za 2 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Las Palmas De Gran Canaria ve 06:15. Poslední loď do Morrojable vyplouvá z přístavu Las Palmas De Gran Canaria ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable.
2122 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1185 Kč - 3381 Kč
Průměrná doba přejezdu Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
2 hodin 3 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Morrojable
06:15
Čas odjezdu posledního trajektu do Morrojable
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Morrojable
08:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Morrojable
22:00

Proč jet trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Morrojable. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Fred Olsen Express nebo Naviera Armas v Las Palmas De Gran Canariau si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Morrojableu omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Fred Olsen Express nebo Naviera Armas.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Las Palmas De Gran Canaria Morrojable, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Fred Olsen Express nebo Naviera Armas, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Las Palmas De Gran Canariaem a Morrojableem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Las Palmas De Gran Canaria, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Morrojableu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Las Palmas De Gran Canariaem a Morrojableem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable?

Pokud chcete cestovat mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Fred Olsen Express nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Fred Olsen Express Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
Fred Olsen Express
Fred Olsen Express je trajektová společnost se sídlem v Las Palmas na Kanárských ostrovech, která nabízí plavby do různých destinací ve Španělsku a Portugalsku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable a rezervovat si jízdenku Fred Olsen Express mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable. Fred Olsen Express provozuje 3 přejezdů denně do Morrojable z Las Palmas De Gran Canaria a doba jízdy je 2 hodin. Více informací o společnosti Fred Olsen Express
2 hodin
3 přejezdů denně
Naviera Armas Las Palmas De Gran Canaria Morrojable
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Las Palmas De Gran Canaria-Morrojable a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable. Naviera Armas provozuje 7 přejezdů týdně do Morrojable z Las Palmas De Gran Canaria a doba jízdy je 2 hodin 55 min. Více informací o společnosti Naviera Armas
2 hodin 55 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Las Palmas De Gran Canaria? Kam připlouvají lodě v Morrojable?

Přístav odjezdu v Las Palmas De Gran Canaria

Trajekty Fred Olsen Express nebo Naviera Armas vyplouvají do Morrojable z následujících přístavů v Las Palmas De Gran Canaria:

la Luz
Mapa

Přístav příjezdu v Morrojable

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Fred Olsen Express připlouvají do Morrojable z následujících přístavů:

Morrojable
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable, bude vám cesta dlouhá 105 km mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable trvat nejméně 2 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Fred Olsen Express a Naviera Armas). V současné době se mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable jezdí 2 trajektových společností: Fred Olsen Express a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Las Palmas De Gran Canaria a Morrojable urazíte 105 km.

Ceny lodních lístků z Las Palmas De Gran Canaria do Morrojable se pohybují od 1185 Kč za nejnižší cenu až po 3381 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2122 Kč.

První trajekt z Las Palmas De Gran Canaria odjíždí ve 06:15 do Morrojable.

Poslední trajekt do Morrojable obvykle vyplouvá z Las Palmas De Gran Canaria ve 20:00.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu