Doporučená trasa
Leros
Přímá cesta trajekt do Symi
Symi
Viz ceny
Alternativní trasy
Leros
Cesta lety, trajekt do Kos
Kos
Cesta trajekt do Symi
Symi
Viz ceny
Leros
Cesta trajekt do Rhodos
Rhodos
Cesta trajekt do Symi
Symi
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Leros do Symi ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Leros do Symi? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Leros do Symi je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Leros do Symi může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Leros do Symi co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams nebo Sebeco Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Leros Symi, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Leros do Symi, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Leros do Symi

Přístav odjezdu
Leros
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Symi
Řecko
Dodekané
Vzdálenost
106 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Četnost přejezdů
6 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
2 hodin 55 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Leros Symi: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Leros do Symi se pohybují od 568 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5553 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Leros - Symi, je 2665 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Leros do Symi je 4 hodin 11 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Symi 6 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Symi za 2 hodin 50 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Leros ve 00:30. Poslední loď do Symi vyplouvá z přístavu Leros ve 14:45.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Leros do Symi.
2665 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Leros do Symi (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
568 Kč - 5553 Kč
Průměrná doba přejezdu Leros Symi
4 hodin 11 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Symi
00:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Symi
14:45
Čas příjezdu prvního trajektu do Symi
05:25
Čas příjezdu posledního trajektu do Symi
17:35

Proč jet trajektem z Leros do Symi?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Leros do Symi může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Symi. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Leros do Symi je ideální způsob cestování.

Přeprava kola není problém
Cestování vlakem, letadlem nebo autobusem s vaším kolem se často mění v noční můru, protože jeho přeprava je velmi těžkopádná. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Leros-Symi v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. V Symiu nasednete na své kolo a vystoupíte z lodi.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Při nástupu na trajekt Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways v Lerosu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Symiu. Doporučujeme však zeptat se posádky Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Nespěchat se stává potěšením
Je známo, že žijeme ve společnosti, kde všechno musí jít rychle, rychleji a rychleji. Plavba rychlostí nižší než 40 km/h na palubě trajektu Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways na trase dlouhé 106 km mezi Lerosem a Symiem bude pohodovou zastávkou. Všechny lodě jsou vybaveny salonky, restauracemi, promenádními palubami a někdy i mnohem více... Možná se vám přejezd Leros-Symi bude zdát příliš krátký!

Které společnosti provozují přepravu mezi Leros a Symi?

Pokud chcete cestovat mezi Leros a Symi trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Blue Star Ferries Leros Symi
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries je řecká lodní společnost provozující linku Leros-Symi a další vnitrostátní přepravy mezi pevninským Řeckem a jeho nesčetnými ostrovy (Kyklady, Jónské ostrovy, Kréta, Dodekanés). Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Leros-Symi a rezervovat si jízdenku Blue Star Ferries mezi Leros a Symi. Blue Star Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Symi z Leros a doba jízdy je 4 hodin 40 min. Více informací o společnosti Blue Star Ferries
4 hodin 40 min
1 přejezdů týdně
Dodekanisos Seaways Leros Symi
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Leros-Symi a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Leros a Symi. Dodekanisos Seaways provozuje 5 přejezdů týdně do Symi z Leros a doba jízdy je 2 hodin 55 min. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways
2 hodin 55 min
5 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Leros? Kam připlouvají lodě v Symi?

Přístav odjezdu v Leros

Trajekty Blue Star Ferries nebo Dodekanisos Seaways vyplouvají do Symi z následujících přístavů v Leros:

Leros
Mapa
Leros
Mapa

Přístav příjezdu v Symi

Lodě společnosti Dodekanisos Seaways nebo Blue Star Ferries připlouvají do Symi z následujících přístavů:

Symi (Simi)
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Leros do Symi, bude vám cesta dlouhá 106 km mezi Leros a Symi trvat nejméně 2 hodin 55 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Leros a Symi méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Blue Star Ferries a Dodekanisos Seaways). V současné době se mezi Leros a Symi uskuteční 6 přejezdů týdně.

Mezi Leros a Symi jezdí 2 trajektových společností: Blue Star Ferries a Dodekanisos Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Během cesty mezi Leros a Symi urazíte 106 km.

Ceny lodních lístků z Leros do Symi se pohybují od 568 Kč za nejnižší cenu až po 5553 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2665 Kč.

První trajekt z Leros odjíždí ve 00:30 do Symi.

Poslední trajekt do Symi obvykle vyplouvá z Leros ve 14:45.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu