Cestování trajektem z Lipari do Kalábrie

Cestování trajektem z Lipari do Kalábrie je skvělou volbou! Trajekty Lipari Kalábrie provozuje 1 lodních společností (Liberty Lines), které obsluhují přístavy Reggio Calabria, Vibo Valentia a Lipari.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Lipari Kalábrie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Liberty Lines.

Trajekt Lipari Kalábrie v číslech

Země
Itálie
Počet přejezdů
9 přejezdů týdně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
1
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Lipari Kalábrie

Hledáte trajekt z Lipari do Kalábrie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Lipari a Kalábrie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Liberty Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Lipari, Vibo Valentia nebo Reggio Calabria použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Lipari Kalábrie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Liberty Lines. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Lipari a Kalábrie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Lipari Kalábrie - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Lipari do Kalábrie

Kalábrie: Příjezd trajektem z Lipari a objevování regionu

Kalábrie je proslulá svými nádhernými plážemi, křišťálově čistou vodou a malebným pobřežím. Po příjezdu určitě navštivte Tropeu, malé přímořské městečko rozkládající se na útesu s výhledem na Tyrhénské moře. Projděte se úzkými uličkami a obdivujte nádherné panoramatické výhledy. Nezapomeňte navštívit také pláž Tropea s jemným pískem a tyrkysovou vodou.

Dalším místem k prozkoumání je Reggio Calabria, nejvýznamnější město regionu. Zde můžete navštívit Národní archeologické muzeum, kde se nacházejí slavné Riaceho bronzy, bronzové sochy z 5. století př. n. l. objevené u kalábrijského pobřeží. Můžete se také projít po nábřežní promenádě Lungomare a obdivovat Messinský průliv a Etnu v pozadí.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None