Doporučená trasa
Lipari
Přímá cesta trajekt do Vibo Valentia
Vibo Valentia
Viz ceny
Alternativní trasy
Lipari
Cesta trajekt do Milazzo
Milazzo
Cesta autobus, vlak, spolujízda, trajekt do Vibo Valentia
Vibo Valentia
Viz ceny
Lipari
Cesta trajekt do Stromboli
Stromboli
Cesta trajekt do Vibo Valentia
Vibo Valentia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Lipari do Vibo Valentia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Lipari do Vibo Valentia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Lipari do Vibo Valentia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Lipari do Vibo Valentia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Lipari do Vibo Valentia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Lipari Vibo Valentia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Lipari do Vibo Valentia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Lipari do Vibo Valentia

Přístav odjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Vibo Valentia
Itálie
Kalábrie
Vzdálenost
102 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Lipari Vibo Valentia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Lipari do Vibo Valentia se pohybují od 790 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 790 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Lipari - Vibo Valentia, je 790 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Lipari do Vibo Valentia je 3 hodin 25 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Vibo Valentia 3 hodin 25 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Vibo Valentia za 3 hodin 25 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Lipari ve 09:15.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Lipari do Vibo Valentia.
790 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Lipari do Vibo Valentia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
790 Kč - 790 Kč
Průměrná doba přejezdu Lipari Vibo Valentia
3 hodin 25 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Vibo Valentia
09:15
Čas příjezdu prvního trajektu do Vibo Valentia
12:40

Které společnosti provozují přepravu mezi Lipari a Vibo Valentia?

Pokud chcete cestovat mezi Lipari a Vibo Valentia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Lipari Vibo Valentia
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Lipari-Vibo Valentia a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Lipari a Vibo Valentia. Liberty Lines provozuje 2 přejezdů týdně do Vibo Valentia z Lipari a doba jízdy je 3 hodin 20 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
3 hodin 20 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Lipari? Kam připlouvají lodě v Vibo Valentia?

Přístav odjezdu v Lipari

Trajekty Liberty Lines vyplouvají do Vibo Valentia z následujících přístavů v Lipari:

Lipari
Mapa

Přístav příjezdu v Vibo Valentia

Lodě společnosti Liberty Lines připlouvají do Vibo Valentia z následujících přístavů:

Vibo Valentia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Lipari do Vibo Valentia, bude vám cesta dlouhá 102 km mezi Lipari a Vibo Valentia trvat nejméně 3 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Lipari a Vibo Valentia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines). V současné době se mezi Lipari a Vibo Valentia uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Lipari a Vibo Valentia jezdí 1 trajektových společností: Liberty Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Ceny lodních lístků z Lipari do Vibo Valentia se pohybují od 790 Kč za nejnižší cenu až po 790 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 790 Kč.

První trajekt z Lipari odjíždí ve 09:15 do Vibo Valentia.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu