Cestování trajektem z Mantoudi do Ostrovy Sporades

Cestování trajektem z Mantoudi do Ostrovy Sporades je skvělou volbou! Trajekty Mantoudi Ostrovy Sporades provozuje 2 lodních společností (Sea Jets nebo Anes Ferries), které obsluhují přístavy Alonnisos, Skopelos, Skiathos a Mantoudi.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Mantoudi Ostrovy Sporades, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Sea Jets a Anes Ferries.

Trajekt Mantoudi Ostrovy Sporades v číslech

Země
Řecko
Počet přejezdů
7 přejezdů týdně
Počet přístavů
4
Počet trajektových spojení
3
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Mantoudi Ostrovy Sporades

Hledáte trajekt z Mantoudi do Ostrovy Sporades? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Mantoudi a Ostrovy Sporades. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Anes Ferries nebo Sea Jets nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Mantoudi, Skiathos, Skopelos nebo Alonnisos použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Mantoudi Ostrovy Sporades, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Sea Jets nebo Anes Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 3 trajektových tras mezi Mantoudi a Ostrovy Sporades!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Mantoudi Ostrovy Sporades - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Mantoudi do Ostrovy Sporades

Ostrovy Sporades: Příjezd trajektem z Mantoudi a objevování regionu

  1. Skopelos:
    Vydejte se na průzkum Sporad a začněte na krásném ostrově Skopelos. Po příjezdu trajektem vás okamžitě okouzlí krásné bílé domky, které stojí na kopcích. Prozkoumejte staré město s úzkými uličkami a malebnými kavárnami. Určitě navštivte kostel Panagitsa z 18. století, který je proslulý svými nádhernými ikonami a panoramatickým výhledem na moře.

  2. Skiathos :
    Pokračováním cesty trajektem se dostanete na slavný ostrov Skiathos. Skiathos je proslulý svými jemnými písečnými plážemi a je ideálním místem k odpočinku a slunění. Vykoupejte se v křišťálově čisté vodě na pláži Koukounaries nebo navštivte klášter Panagia Kounistra, tradiční kultovní místo uprostřed svěží zelené krajiny.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None