Doporučená trasa
Naxos
Přímá cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny
Alternativní trasy
Naxos
Cesta trajekt do Kea
Kea
Cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny
Naxos
Cesta trajekt do Paros
Paros
Cesta trajekt do Lavrio
Lavrio
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Naxos do Lavrio ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Naxos do Lavrio? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Naxos do Lavrio je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Naxos do Lavrio může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Naxos do Lavrio co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines nebo Blue Star Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Naxos Lavrio, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Naxos do Lavrio, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Naxos do Lavrio

Přístav odjezdu
Naxos
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Lavrio
Řecko
Attica
Vzdálenost
135 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
7 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Naxos do Lavrio?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Naxos do Lavrio může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lavrio. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Naxos do Lavrio je ideální způsob cestování.

Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U vlaku, autobusu nebo letadla se často uplatňuje limit 1 bezplatného zavazadla a každé další zavazadlo generuje další náklady. Na trajektu Naxos Lavrio si můžete vzít libovolné množství zavazadel v rámci kapacity vašeho vozidla. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Lavriou omezený pohyb. Doporučujeme však zeptat se posádky Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Naxos do Lavriou budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Naxosu do Lavriou. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak, na trase Naxos-Lavrio na palubě trajektu Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!

Které společnosti provozují přepravu mezi Naxos a Lavrio?

Pokud chcete cestovat mezi Naxos a Lavrio trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Cyclades Fast Ferries Naxos Lavrio
Cyclades Fast Ferries
Společnost Cyclades Fast Ferries byla založena v roce 2003 a sídlí v Řecku. Nabízí rychlé přejezdy mezi řeckými ostrovy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Naxos-Lavrio a rezervovat si jízdenku Cyclades Fast Ferries mezi Naxos a Lavrio. Více informací o společnosti Cyclades Fast Ferries
Hellenic Seaways Naxos Lavrio
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Naxos-Lavrio a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Naxos a Lavrio. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Naxos Lavrio
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Naxos-Lavrio a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Naxos a Lavrio. Sea Jets provozuje 1 přejezdů týdně do Lavrio z Naxos a doba jízdy je 7 hodin 50 min. Více informací o společnosti Sea Jets
7 hodin 50 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Naxos? Kam připlouvají lodě v Lavrio?

Přístav odjezdu v Naxos

Trajekty Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Lavrio z následujících přístavů v Naxos:

Naxos
Mapa

Přístav příjezdu v Lavrio

Lodě společnosti Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Cyclades Fast Ferries připlouvají do Lavrio z následujících přístavů:

Lavrio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Naxos do Lavrio, bude vám cesta dlouhá 135 km mezi Naxos a Lavrio trvat nejméně 7 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Naxos a Lavrio méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways a Sea Jets). V současné době se mezi Naxos a Lavrio uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Naxos a Lavrio jezdí 3 trajektových společností: Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries.

Před rezervací si porovnejte ceny Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Naxos Lavrio, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Naxos a Lavrio urazíte 135 km.

Jak vypadá přejezd trajektem z Naxos do Lavrio?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Naxos a Lavrio. Abychom vám pomohli ponořit se do atmosféry plavby trajektem Hellenic Seaways, Sea Jets, ANEK Lines, Triton Ferries, Aegean Speed Lines nebo Blue Star Ferries, vysvětlíme vám jednotlivé fáze cesty od nalodění v Naxos až po vylodění v Lavrio. Najdete zde také praktické informace o Naxos a Lavrio.

Nalodění v Naxos

Než se vydáte na cestu trajektem z Naxos do Lavrio, zde je několik kroků, které je třeba učinit před nástupem na loď:

  • Čas příjezdu do přístavu Naxos / Na příjezd do přístaviště trajektů v Naxos si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na přejezd Naxos - Lavrio / Jděte k přepážce společnosti Sea Jets, Hellenic Seaways nebo Cyclades Fast Ferries na trajektovém terminálu Naxos a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Lavrio / Z terminálu trajektů v Naxos vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Naxos a Lavrio

Na lodi Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways nebo Sea Jets má každý svou vlastní filozofii cestování. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Trajekt se blíží k Lavrio, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Lavrio:

  • Blíží se k přístavu Lavrio / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Lavrio z venkovní paluby.
  • Opusťte svou kajutu. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Lavrio Harbour.
  • Opuštění lodi a prohlídka Lavrio / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Lavrio nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Lavrio začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu