Doporučená trasa
Naxos
Přímá cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny
Alternativní trasy
Naxos
Cesta trajekt do Paros
Paros
Cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny
Naxos
Cesta trajekt do Andros
Andros
Cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Naxos do Kea ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Naxos do Kea? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Naxos do Kea je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Naxos do Kea může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Naxos do Kea co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries nebo Minoan Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Naxos Kea, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Naxos do Kea, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Naxos do Kea

Přístav odjezdu
Naxos
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Kea
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
109 km
Trajektové společnosti
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
6 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Naxos do Kea?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Naxos do Kea může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Kea. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Naxos do Kea je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Obecně platí, že k cestě do Keau nebo kamkoli jinam je nejrychlejší letadlo. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak během plavby Naxos-Kea na trajektu Sea Jets nebo Hellenic Seaways máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Naxosu do Keau nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Užijte si velmi pozorný personál
Po celou dobu cesty z Naxosu do Keau vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.

Které společnosti provozují přepravu mezi Naxos a Kea?

Pokud chcete cestovat mezi Naxos a Kea trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Naxos Kea
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Naxos-Kea a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Naxos a Kea. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Sea Jets Naxos Kea
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Naxos-Kea a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Naxos a Kea. Sea Jets provozuje 1 přejezdů týdně do Kea z Naxos a doba jízdy je 6 hodin 40 min. Více informací o společnosti Sea Jets
6 hodin 40 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Naxos? Kam připlouvají lodě v Kea?

Přístav odjezdu v Naxos

Trajekty Hellenic Seaways nebo Sea Jets vyplouvají do Kea z následujících přístavů v Naxos:

Naxos
Mapa

Přístav příjezdu v Kea

Lodě společnosti Sea Jets nebo Hellenic Seaways připlouvají do Kea z následujících přístavů:

Kea Korissia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Naxos do Kea, bude vám cesta dlouhá 109 km mezi Naxos a Kea trvat nejméně 6 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Naxos a Kea méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Hellenic Seaways a Sea Jets). V současné době se mezi Naxos a Kea uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Naxos a Kea jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Golden Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Triton Ferries.

Během cesty mezi Naxos a Kea urazíte 109 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu