Doporučená trasa
Neapol
Přímá cesta trajekt do Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Viz ceny
Alternativní trasy
Neapol
Cesta trajekt do Panarea
Panarea
Cesta trajekt do Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Neapol do Santa Maria Salina ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Neapol do Santa Maria Salina? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Neapol do Santa Maria Salina je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Neapol do Santa Maria Salina může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Neapol do Santa Maria Salina co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Siremar, Alilauro, SNAV nebo Liberty Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Neapol Santa Maria Salina, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Alilauro, Siremar nebo SNAV nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Neapol do Santa Maria Salina, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Neapol do Santa Maria Salina

Přístav odjezdu
Neapol
Itálie
Kampánie
Přístav příjezdu
Santa Maria Salina
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
259 km
Trajektové společnosti
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
5 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Neapol Santa Maria Salina: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Neapol do Santa Maria Salina se pohybují od 1431 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7305 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Neapol - Santa Maria Salina, je 3751 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Neapol do Santa Maria Salina je 9 hodin 59 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Maria Salina 12 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Maria Salina za 5 hodin 35 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Neapol ve 14:30. Poslední loď do Santa Maria Salina vyplouvá z přístavu Neapol ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Neapol do Santa Maria Salina.
3751 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Neapol do Santa Maria Salina (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1431 Kč - 7305 Kč
Průměrná doba přejezdu Neapol Santa Maria Salina
9 hodin 59 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
14:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Maria Salina
08:20
Čas příjezdu posledního trajektu do Santa Maria Salina
20:05

Proč jet trajektem z Neapol do Santa Maria Salina?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Neapol do Santa Maria Salina může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Maria Salina. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Neapol do Santa Maria Salina je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Neapolu do Santa Maria Salinau. Jste však uvězněni na sedadle, připoutáni bezpečnostním pásem a nemáte téměř žádnou možnost cestovat. Naopak během plavby Neapol-Santa Maria Salina na trajektu SNAV, Siremar nebo Alilauro máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Pro pečující personál
Po celou dobu cesty z Neapolu do Santa Maria Salinau vám bude k dispozici profesionální a ochotná posádka, která vám pomůže. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Cesta trajektem Neapol Santa Maria Salina je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Alilauro, Siremar nebo SNAV, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Santa Maria Salinau již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Neapol a Santa Maria Salina?

Pokud chcete cestovat mezi Neapol a Santa Maria Salina trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Alilauro, Siremar nebo SNAV, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Alilauro Neapol Santa Maria Salina
Alilauro
Alilauro je italská trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí trajektovou dopravu mezi italskými ostrovy v Tyrhénském moři, včetně ostrovů Ischia a Capri. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Alilauro mezi Neapol a Santa Maria Salina. Alilauro provozuje 7 přejezdů týdně do Santa Maria Salina z Neapol a doba jízdy je 5 hodin 40 min. Více informací o společnosti Alilauro
5 hodin 40 min
7 přejezdů týdně
Siremar Neapol Santa Maria Salina
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Neapol a Santa Maria Salina. Více informací o společnosti Siremar
SNAV Neapol Santa Maria Salina
SNAV
SNAV je italská trajektová společnost nabízející trajektové služby mezi italskými ostrovy a přístavy na italské pevnině, jakož i mezinárodní služby do Chorvatska a Albánie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Santa Maria Salina a rezervovat si jízdenku SNAV mezi Neapol a Santa Maria Salina. SNAV provozuje 7 přejezdů týdně do Santa Maria Salina z Neapol a doba jízdy je 5 hodin 40 min. Více informací o společnosti SNAV
5 hodin 40 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Neapol? Kam připlouvají lodě v Santa Maria Salina?

Přístav odjezdu v Neapol

Trajekty Alilauro, Siremar nebo SNAV vyplouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů v Neapol:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Mapa
Napoli Molo Angioino
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Maria Salina

Lodě společnosti SNAV, Siremar nebo Alilauro připlouvají do Santa Maria Salina z následujících přístavů:

Salina
Mapa
Další alternativní plavby z Neapol do Santa Maria Salina
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Neapol do Santa Maria Salina, bude vám cesta dlouhá 259 km mezi Neapol a Santa Maria Salina trvat nejméně 5 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Neapol a Santa Maria Salina méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Alilauro, Siremar a SNAV). V současné době se mezi Neapol a Santa Maria Salina uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Neapol a Santa Maria Salina jezdí 3 trajektových společností: Alilauro, Siremar a SNAV.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Neapol Santa Maria Salina, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Neapol a Santa Maria Salina urazíte 259 km.

Ceny lodních lístků z Neapol do Santa Maria Salina se pohybují od 1431 Kč za nejnižší cenu až po 7305 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3751 Kč.

První trajekt z Neapol odjíždí ve 14:30 do Santa Maria Salina.

Poslední trajekt do Santa Maria Salina obvykle vyplouvá z Neapol ve 20:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Neapol do Santa Maria Salina?

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Neapol a Santa Maria Salina. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Neapol Santa Maria Salina na palubě Siremar, Alilauro, SNAV nebo Liberty Lines, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Neapol až po vylodění v Santa Maria Salina. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Neapol a Santa Maria Salina.

Odjezd trajektem z Neapol

Před zahájením cesty trajektem Neapol Santa Maria Salina je třeba provést několik kroků:

  • Čas příjezdu do přístavu Neapol / Do přístavu Neapol byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti SNAV, Siremar nebo Alilauro. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Neapol - Santa Maria Salina / Jděte k přepážce společnosti SNAV, Siremar nebo Alilauro na trajektovém terminálu Neapol a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na loď do Santa Maria Salina / Z terminálu trajektů v Neapol vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Ve vašem vozidle bude personál Alilauro, Siremar nebo SNAV pokračovat v nástupu na palubu po jednotlivých řádcích. Trpělivě vyčkejte, až na vás přijde řada.

Na palubě trajektu mezi Neapol a Santa Maria Salina

Na lodi Alilauro, Siremar nebo SNAV má každý svou vlastní filozofii cestování. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Příjezd trajektu do Santa Maria Salina

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Santa Maria Salina:

  • Blíží se k přístavu Santa Maria Salina / Ke svému vozidlu se budete moci vrátit až po zastavení trajektu a jeho přivázání k přístavišti v Santa Maria Salina Harbour. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Santa Maria Salina z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z Neapol do Santa Maria Salina v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Santa Maria Salina.
  • Opuštění lodi a prohlídka Santa Maria Salina / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Santa Maria Salina nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně váš pobyt v Santa Maria Salina začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu