Doporučená trasa
Palma (Mallorca)
Přímá cesta trajekt, lety do Ibiza
Ibiza
Viz ceny
Alternativní trasy
Palma (Mallorca)
Cesta trajekt do Formentera
Formentera
Cesta trajekt do Ibiza
Ibiza
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Palma (Mallorca) do Ibiza? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Palma (Mallorca) do Ibiza co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus nebo Acciona Trasmediterránea. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Palma (Mallorca) Ibiza, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Palma (Mallorca) do Ibiza, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Palma (Mallorca) do Ibiza

Přístav odjezdu
Palma (Mallorca)
Španělsko
Baleárské ostrovy
Přístav příjezdu
Ibiza
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
128 km
Trajektové společnosti
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Četnost přejezdů
4 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
2 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Palma (Mallorca) Ibiza: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Palma (Mallorca) do Ibiza se pohybují od 1333 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5997 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Palma (Mallorca) - Ibiza, je 2937 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza je 3 hodin 22 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Ibiza 4 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Ibiza za 2 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Palma (Mallorca) ve 08:00. Poslední loď do Ibiza vyplouvá z přístavu Palma (Mallorca) ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza.
2937 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Palma (Mallorca) do Ibiza (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1333 Kč - 5997 Kč
Průměrná doba přejezdu Palma (Mallorca) Ibiza
3 hodin 22 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Ibiza
08:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Ibiza
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Ibiza
10:15
Čas příjezdu posledního trajektu do Ibiza
20:00

Proč jet trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Palma (Mallorca) do Ibiza může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Ibiza. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Palma (Mallorca) do Ibiza je ideální způsob cestování.

Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Při nástupu na trajekt Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed v Palma (Mallorca)u si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Ibizau. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed.
Abyste se na rozdíl od auta neunavili.
Řízení dlouhých kilometrů není zrovna odpočinkové, zvláště když k tomu připočtete riziko dopravních zácp a nehod. Cesta trajektem Palma (Mallorca) Ibiza je přesným opakem. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Ibizau již odpočatí.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Palma (Mallorca)u se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Ibizau plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Palma (Mallorca) a Ibiza?

Pokud chcete cestovat mezi Palma (Mallorca) a Ibiza trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Palma (Mallorca) Ibiza
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Palma (Mallorca)-Ibiza a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Palma (Mallorca) a Ibiza. Acciona Trasmediterránea provozuje 8 přejezdů týdně do Ibiza z Palma (Mallorca) a doba jízdy je 2 hodin 20 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
2 hodin 20 min
8 přejezdů týdně
Grandi Navi Veloci Palma (Mallorca) Ibiza
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci je italská společnost a jeden z lídrů osobní dopravy ve Středomoří. Obsluhuje Itálii (Sicílii a Sardinii), Španělsko, Tunisko, Alžírsko, Francii a Maroko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Palma (Mallorca)-Ibiza a rezervovat si jízdenku Grandi Navi Veloci mezi Palma (Mallorca) a Ibiza. Více informací o společnosti Grandi Navi Veloci
Baleària Palma (Mallorca) Ibiza
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Palma (Mallorca)-Ibiza a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Palma (Mallorca) a Ibiza. Baleària provozuje 3 přejezdů denně do Ibiza z Palma (Mallorca) a doba jízdy je 2 hodin. Více informací o společnosti Baleària
2 hodin
3 přejezdů denně
Trasmed Palma (Mallorca) Ibiza
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Palma (Mallorca) a Ibiza. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Palma (Mallorca)-Ibiza a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Palma (Mallorca) a Ibiza. Více informací o společnosti Trasmed

Odkud vyplouvají trajekty v Palma (Mallorca)? Kam připlouvají lodě v Ibiza?

Přístav odjezdu v Palma (Mallorca)

Trajekty Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed vyplouvají do Ibiza z následujících přístavů v Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Mapa

Přístav příjezdu v Ibiza

Lodě společnosti Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Ibiza z následujících přístavů:

Ibiza Eivissa
Mapa
Další alternativní plavby z Palma (Mallorca) do Ibiza
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza, bude vám cesta dlouhá 128 km mezi Palma (Mallorca) a Ibiza trvat nejméně 2 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Palma (Mallorca) a Ibiza méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària a Trasmed). V současné době se mezi Palma (Mallorca) a Ibiza uskuteční 4 přejezdů denně.

Mezi Palma (Mallorca) a Ibiza jezdí 4 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària a Trasmed.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Před rezervací si porovnejte ceny Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Palma (Mallorca) Ibiza, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Palma (Mallorca) a Ibiza urazíte 128 km.

Ceny lodních lístků z Palma (Mallorca) do Ibiza se pohybují od 1333 Kč za nejnižší cenu až po 5997 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2937 Kč.

První trajekt z Palma (Mallorca) odjíždí ve 08:00 do Ibiza.

Poslední trajekt do Ibiza obvykle vyplouvá z Palma (Mallorca) ve 16:30.

Zažijte přejezd trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza

Není vždy snadné udělat si jasnou představu o tom, jak bude přejezd z Palma (Mallorca) do Ibiza vypadat, zejména pokud tento druh dopravy neznáte. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Palma (Mallorca) Ibiza na palubě Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus nebo Acciona Trasmediterránea, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Palma (Mallorca) až po vylodění v Ibiza. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Palma (Mallorca) a Ibiza.

Odjezd trajektem z Palma (Mallorca)

Než se vydáte na cestu trajektem z Palma (Mallorca) do Ibiza, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Palma (Mallorca) / Do trajektového terminálu Palma (Mallorca) byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Palma (Mallorca) - Ibiza / V Palma (Mallorca) předložte u pokladen společnosti Trasmed, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Acciona Trasmediterránea na trajektovém terminálu Palma (Mallorca) své doklady totožnosti (cestovní pas nebo občanský průkaz) a číslo rezervace. Pokud máte auto, můžete se odbavit z fronty vozidel.
  • Nástup na loď do Ibiza / V terminálu trajektů v Palma (Mallorca) sledujte hlasové zprávy vyzývající k nalodění. Ve vašem vozidle bude personál Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed pokračovat v nástupu na palubu po jednotlivých řádcích. Trpělivě vyčkejte, až na vás přijde řada.

Přejezd z Palma (Mallorca) do Ibiza: na palubě lodi...

Na lodi Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Baleària nebo Trasmed má každý svou vlastní filozofii cestování. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Ibiza je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Ibiza:

  • Trajekt vplouvá do přístavu Ibiza / Přístup do garáže za účelem vyzvednutí vozidla vám posádka povolí až po zakotvení lodi. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Ibiza z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z Palma (Mallorca) do Ibiza v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Ibiza.
  • Opuštění lodi a prohlídka Ibiza / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. V Ibiza nelze vyloučit celní kontrolu. Konečně opouštíte přístav a Ibiza na vás čeká!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu