Doporučená trasa
Palma (Mallorca)
Přímá cesta trajekt do Formentera
Formentera
Viz ceny
Alternativní trasy
Palma (Mallorca)
Cesta trajekt, lety do Ibiza
Ibiza
Cesta trajekt do Formentera
Formentera
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Palma (Mallorca) do Formentera ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Palma (Mallorca) do Formentera? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Palma (Mallorca) do Formentera je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Palma (Mallorca) do Formentera může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Palma (Mallorca) do Formentera co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus nebo Acciona Trasmediterránea. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Palma (Mallorca) Formentera, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Baleària nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Palma (Mallorca) do Formentera, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Palma (Mallorca) do Formentera

Přístav odjezdu
Palma (Mallorca)
Španělsko
Baleárské ostrovy
Přístav příjezdu
Formentera
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
142 km
Trajektové společnosti
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Palma (Mallorca) a Formentera?

Pokud chcete cestovat mezi Palma (Mallorca) a Formentera trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Baleària, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Baleària Palma (Mallorca) Formentera
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Palma (Mallorca)-Formentera a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Palma (Mallorca) a Formentera. Více informací o společnosti Baleària

Odkud vyplouvají trajekty v Palma (Mallorca)? Kam připlouvají lodě v Formentera?

Přístav odjezdu v Palma (Mallorca)

Trajekty Baleària vyplouvají do Formentera z následujících přístavů v Palma (Mallorca):

Palma de Mallorca
Mapa

Přístav příjezdu v Formentera

Lodě společnosti Baleària připlouvají do Formentera z následujících přístavů:

Formentera La Savina
Mapa
Další alternativní plavby z Palma (Mallorca) do Formentera
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Palma (Mallorca) a Formentera jezdí 1 trajektových společností: Baleària.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus, Acciona Trasmediterránea, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu