Doporučená trasa
Poole
Přímá cesta trajekt do Cherbourg
Cherbourg
Viz ceny
Alternativní trasy
Poole
Cesta autobus, spolujízda do Portsmouth
Portsmouth
Cesta trajekt do Cherbourg
Cherbourg
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Poole do Cherbourg ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Poole do Cherbourg? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Poole do Cherbourg je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Poole do Cherbourg může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Poole do Cherbourg co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Condor Ferries nebo Brittany Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Poole Cherbourg, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Brittany Ferries nebo Condor Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Poole do Cherbourg, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Poole do Cherbourg

Přístav odjezdu
Poole
Spojené Království
Anglie
Přístav příjezdu
Cherbourg
Francie
Normandie
Vzdálenost
123 km
Trajektové společnosti
Condor Ferries, Brittany Ferries
Četnost přejezdů
10 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
4 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Poole Cherbourg: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Poole do Cherbourg se pohybují od 1185 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 9428 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Poole - Cherbourg, je 3924 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Poole do Cherbourg je 4 hodin 53 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Cherbourg 5 hodin 40 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Cherbourg za 4 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Poole ve 07:30. Poslední loď do Cherbourg vyplouvá z přístavu Poole ve 08:50.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Poole do Cherbourg.
3924 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Poole do Cherbourg (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1185 Kč - 9428 Kč
Průměrná doba přejezdu Poole Cherbourg
4 hodin 53 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Cherbourg
07:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Cherbourg
08:50
Čas příjezdu prvního trajektu do Cherbourg
14:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Cherbourg
15:30

Proč jet trajektem z Poole do Cherbourg?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Poole do Cherbourg může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Cherbourg. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Poole do Cherbourg je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Z přístavu Poole do Cherbourgu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Pooleu do Cherbourgu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Poole-Cherbourg na trajektu Condor Ferries nebo Brittany Ferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Letadlo vám nikdy neposkytne tolik služeb během cesty.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Brittany Ferries nebo Condor Ferries v Pooleu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Cherbourgu omezený pohyb. Doporučujeme však zeptat se posádky Brittany Ferries nebo Condor Ferries, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.

Které společnosti provozují přepravu mezi Poole a Cherbourg?

Pokud chcete cestovat mezi Poole a Cherbourg trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Brittany Ferries nebo Condor Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Brittany Ferries Poole Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretaňská lodní společnost provozující trajektovou dopravu do Anglie, Irska a Španělska. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Poole-Cherbourg a rezervovat si jízdenku Brittany Ferries mezi Poole a Cherbourg. Brittany Ferries provozuje 10 přejezdů týdně do Cherbourg z Poole a doba jízdy je 4 hodin 20 min. Více informací o společnosti Brittany Ferries
4 hodin 20 min
10 přejezdů týdně
Condor Ferries Poole Cherbourg
Condor Ferries
Od roku 1964 je Condor Ferries vedoucí společností pro spojení mezi St Malo a Normanskými ostrovy a Velkou Británií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Poole-Cherbourg a rezervovat si jízdenku Condor Ferries mezi Poole a Cherbourg. Více informací o společnosti Condor Ferries

Odkud vyplouvají trajekty v Poole? Kam připlouvají lodě v Cherbourg?

Přístav odjezdu v Poole

Trajekty Brittany Ferries nebo Condor Ferries vyplouvají do Cherbourg z následujících přístavů v Poole:

Poole Ferry Terminal
Mapa

Přístav příjezdu v Cherbourg

Lodě společnosti Condor Ferries nebo Brittany Ferries připlouvají do Cherbourg z následujících přístavů:

Cherbourg - Gare Maritime
Mapa
Další alternativní plavby z Poole do Cherbourg
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Poole do Cherbourg, bude vám cesta dlouhá 123 km mezi Poole a Cherbourg trvat nejméně 4 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Poole a Cherbourg méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Brittany Ferries a Condor Ferries). V současné době se mezi Poole a Cherbourg uskuteční 10 přejezdů týdně.

Mezi Poole a Cherbourg jezdí 2 trajektových společností: Brittany Ferries a Condor Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Condor Ferries, Brittany Ferries.

Během cesty mezi Poole a Cherbourg urazíte 123 km.

Ceny lodních lístků z Poole do Cherbourg se pohybují od 1185 Kč za nejnižší cenu až po 9428 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3924 Kč.

První trajekt z Poole odjíždí ve 07:30 do Cherbourg.

Poslední trajekt do Cherbourg obvykle vyplouvá z Poole ve 08:50.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu