Doporučená trasa
Portsmouth
Přímá cesta trajekt do Cherbourg
Cherbourg
Viz ceny
Alternativní trasy
Portsmouth
Cesta autobus, spolujízda do Poole
Poole
Cesta trajekt do Cherbourg
Cherbourg
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Portsmouth do Cherbourg ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Portsmouth do Cherbourg? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Portsmouth do Cherbourg je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Portsmouth do Cherbourg může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Portsmouth do Cherbourg co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Brittany Ferries nebo Condor Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Portsmouth Cherbourg, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Condor Ferries nebo Brittany Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Portsmouth do Cherbourg, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Portsmouth do Cherbourg

Přístav odjezdu
Portsmouth
Spojené Království
Anglie
Přístav příjezdu
Cherbourg
Francie
Normandie
Vzdálenost
136 km
Trajektové společnosti
Brittany Ferries, Condor Ferries
Četnost přejezdů
9 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Portsmouth Cherbourg: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Portsmouth do Cherbourg se pohybují od 2024 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 11032 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Portsmouth - Cherbourg, je 4319 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Portsmouth do Cherbourg je 7 hodin 7 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Cherbourg 8 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Cherbourg za 3 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Portsmouth ve 07:00. Poslední loď do Cherbourg vyplouvá z přístavu Portsmouth ve 23:16.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Portsmouth do Cherbourg.
4319 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Portsmouth do Cherbourg (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
2024 Kč - 11032 Kč
Průměrná doba přejezdu Portsmouth Cherbourg
7 hodin 7 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Cherbourg
07:00
Čas odjezdu posledního trajektu do Cherbourg
23:16
Čas příjezdu prvního trajektu do Cherbourg
08:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Cherbourg
11:00

Proč jet trajektem z Portsmouth do Cherbourg?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Portsmouth do Cherbourg může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Cherbourg. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Portsmouth do Cherbourg je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Portsmouthu do Cherbourgu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Portsmouth-Cherbourg na trajektu Brittany Ferries nebo Condor Ferries máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Služby a míra svobody během letu jsou radikálně odlišné!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Pokaždé, když jedeme na dovolenou na pobřeží, hledáme nejlepší výhled na moře. Z přístavu Portsmouth do Cherbourgu budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
Jedno zavazadlo je zdarma, za všechna ostatní je třeba zaplatit. Tento vzorec se často používá při cestování jinými dopravními prostředky, což velmi často vede k výraznému navýšení účtu. Při nástupu na trajekt Condor Ferries nebo Brittany Ferries v Portsmouthu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Cherbourgu omezený pohyb. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností Condor Ferries nebo Brittany Ferries.

Které společnosti provozují přepravu mezi Portsmouth a Cherbourg?

Pokud chcete cestovat mezi Portsmouth a Cherbourg trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Condor Ferries nebo Brittany Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Condor Ferries Portsmouth Cherbourg
Condor Ferries
Od roku 1964 je Condor Ferries vedoucí společností pro spojení mezi St Malo a Normanskými ostrovy a Velkou Británií. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Portsmouth-Cherbourg a rezervovat si jízdenku Condor Ferries mezi Portsmouth a Cherbourg. Více informací o společnosti Condor Ferries
Brittany Ferries Portsmouth Cherbourg
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretaňská lodní společnost provozující trajektovou dopravu do Anglie, Irska a Španělska. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Portsmouth-Cherbourg a rezervovat si jízdenku Brittany Ferries mezi Portsmouth a Cherbourg. Brittany Ferries provozuje 9 přejezdů týdně do Cherbourg z Portsmouth a doba jízdy je 3 hodin. Více informací o společnosti Brittany Ferries
3 hodin
9 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Portsmouth? Kam připlouvají lodě v Cherbourg?

Přístav odjezdu v Portsmouth

Trajekty Condor Ferries nebo Brittany Ferries vyplouvají do Cherbourg z následujících přístavů v Portsmouth:

Portsmouth Continental Ferry Terminal
Mapa

Přístav příjezdu v Cherbourg

Lodě společnosti Brittany Ferries nebo Condor Ferries připlouvají do Cherbourg z následujících přístavů:

Cherbourg - Gare Maritime
Mapa
Další alternativní plavby z Portsmouth do Cherbourg
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Portsmouth do Cherbourg, bude vám cesta dlouhá 136 km mezi Portsmouth a Cherbourg trvat nejméně 3 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Portsmouth a Cherbourg méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Condor Ferries a Brittany Ferries). V současné době se mezi Portsmouth a Cherbourg uskuteční 9 přejezdů týdně.

Mezi Portsmouth a Cherbourg jezdí 2 trajektových společností: Condor Ferries a Brittany Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Brittany Ferries, Condor Ferries.

Během cesty mezi Portsmouth a Cherbourg urazíte 136 km.

Ceny lodních lístků z Portsmouth do Cherbourg se pohybují od 2024 Kč za nejnižší cenu až po 11032 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4319 Kč.

První trajekt z Portsmouth odjíždí ve 07:00 do Cherbourg.

Poslední trajekt do Cherbourg obvykle vyplouvá z Portsmouth ve 23:16.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu