Cestování trajektem z Portsmouth do Wight

Cestování trajektem z Portsmouth do Wight je skvělou volbou! Trajekty Portsmouth Wight provozuje 2 lodních společností (Wightlink nebo Hovertravel), které obsluhují přístavy Fishbourne, Ryde a Portsmouth.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Portsmouth Wight, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Wightlink a Hovertravel.

Trajekt Portsmouth Wight v číslech

Země
Spojené Království
Počet přejezdů
49 přejezdů denně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Všechny trasy trajektů Portsmouth Wight

Hledáte trajekt z Portsmouth do Wight? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Portsmouth a Wight. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Hovertravel nebo Wightlink nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Portsmouth, Ryde nebo Fishbourne použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Portsmouth Wight, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Wightlink nebo Hovertravel. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Portsmouth a Wight!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Portsmouth Wight - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Portsmouth do Wight

Wight: Příjezd trajektem z Portsmouth a objevování regionu

Jakmile se vylodíte v Cowes, živém a malebném městě, okamžitě na vás zapůsobí námořní kouzlo ostrova Wight. Cowes je proslulé svým spojením s jachtingem a každoročně se zde koná slavný Cowes Week, který musí vidět všichni milovníci jachtingu. Projděte se po nábřeží, projděte si obchody se starožitnostmi a vychutnejte si mnoho tradičních hospůdek lemujících dlážděné ulice.

Pokračujte v cestě a dorazíte do Newportu, hlavního města ostrova Wight. Toto historické město je plné památkově chráněných budov, místních obchodů, kaváren a restaurací. Nezapomeňte navštívit hrad Carisbrooke, středověkou pevnost s úchvatným výhledem na okolní krajinu. Můžete si také prohlédnout hradní zahrady a dokonce navštívit sokolnické představení.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None