Doporučená trasa
Rhodos
Přímá cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny
Alternativní trasy
Rhodos
Cesta trajekt, lety do Kos
Kos
Cesta trajekt do Agios Kyrikos
Agios Kyrikos
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Rhodos do Agios Kyrikos ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Rhodos do Agios Kyrikos? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Rhodos do Agios Kyrikos je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Rhodos do Agios Kyrikos může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Rhodos do Agios Kyrikos co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Rhodos Agios Kyrikos, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Rhodos do Agios Kyrikos, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Rhodos do Agios Kyrikos

Přístav odjezdu
Rhodos
Řecko
Dodekané
Přístav příjezdu
Agios Kyrikos
Řecko
Vzdálenost
215 km
Trajektové společnosti
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Rhodos do Agios Kyrikos?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Rhodos do Agios Kyrikos může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Agios Kyrikos. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Rhodos do Agios Kyrikos je ideální způsob cestování.

Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Rhodosu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Agios Kyrikosu plni energie.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Rhodosu do Agios Kyrikosu s rodinou, než trajektem. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Rhodos, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Agios Kyrikosu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Rhodosem a Agios Kyrikosem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Dlouhé cesty autem jsou únavné a vyžadují neustálou ostražitost při řízení. Naopak, cesta lodí Rhodos Agios Kyrikos je mimořádně relaxační. Na palubě, v závislosti na provozované lodi Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways, je vše navrženo tak, abyste měli čas na odpočinek v klidu pohodlných lehátek, na lenošení na venkovních palubách, na zábavu a na zábavu. Jistě začnete svou dovolenou v Agios Kyrikosu již odpočatí.

Které společnosti provozují přepravu mezi Rhodos a Agios Kyrikos?

Pokud chcete cestovat mezi Rhodos a Agios Kyrikos trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Hellenic Seaways Rhodos Agios Kyrikos
Hellenic Seaways
Společnost Hellenic Seaways byla založena v roce 2000 a sídlí v Aténách v Řecku. Společnost obsluhuje řecké ostrovy a oblast Egejského moře. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Hellenic Seaways mezi Rhodos a Agios Kyrikos. Více informací o společnosti Hellenic Seaways
Dodekanisos Seaways Rhodos Agios Kyrikos
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways byla založena v roce 1991 a sídlí na Rhodosu v Řecku. Společnost obsluhuje ostrovy v Egejském moři a přístavy v Jónském moři. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rhodos-Agios Kyrikos a rezervovat si jízdenku Dodekanisos Seaways mezi Rhodos a Agios Kyrikos. Více informací o společnosti Dodekanisos Seaways

Odkud vyplouvají trajekty v Rhodos? Kam připlouvají lodě v Agios Kyrikos?

Přístav odjezdu v Rhodos

Trajekty Hellenic Seaways nebo Dodekanisos Seaways vyplouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů v Rhodos:

Rhodes
Mapa

Přístav příjezdu v Agios Kyrikos

Lodě společnosti Dodekanisos Seaways nebo Hellenic Seaways připlouvají do Agios Kyrikos z následujících přístavů:

Port of Agios Kyrikos
Mapa
Další alternativní plavby z Rhodos do Agios Kyrikos
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Rhodos a Agios Kyrikos jezdí 2 trajektových společností: Hellenic Seaways a Dodekanisos Seaways.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Hellenic Seaways.

Během cesty mezi Rhodos a Agios Kyrikos urazíte 215 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu