Doporučená trasa
Rosslare
Přímá cesta trajekt do Le Havre
Le Havre
Viz ceny
Alternativní trasy
Rosslare
Cesta trajekt do Cherbourg
Cherbourg
Cesta trajekt do Portsmouth
Portsmouth
Cesta trajekt do Le Havre
Le Havre
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Rosslare do Le Havre ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Rosslare do Le Havre? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Rosslare do Le Havre je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Rosslare do Le Havre může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Rosslare do Le Havre co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries nebo Stena Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Rosslare Le Havre, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Brittany Ferries nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Rosslare do Le Havre, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Rosslare do Le Havre

Přístav odjezdu
Rosslare
Irsko
Přístav příjezdu
Le Havre
Francie
Normandie
Vzdálenost
550 km
Trajektové společnosti
Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
20 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Rosslare a Le Havre?

Pokud chcete cestovat mezi Rosslare a Le Havre trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Brittany Ferries, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Brittany Ferries Rosslare Le Havre
Brittany Ferries
Brittany Ferries je bretaňská lodní společnost provozující trajektovou dopravu do Anglie, Irska a Španělska. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Rosslare-Le Havre a rezervovat si jízdenku Brittany Ferries mezi Rosslare a Le Havre. Brittany Ferries provozuje 1 přejezdů týdně do Le Havre z Rosslare a doba jízdy je 20 hodin 30 min. Více informací o společnosti Brittany Ferries
20 hodin 30 min
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Rosslare? Kam připlouvají lodě v Le Havre?

Přístav odjezdu v Rosslare

Trajekty Brittany Ferries vyplouvají do Le Havre z následujících přístavů v Rosslare:

Rosslare Europort Ferries
Mapa

Přístav příjezdu v Le Havre

Lodě společnosti Brittany Ferries připlouvají do Le Havre z následujících přístavů:

Le Havre Terminal de la Citadelle
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Rosslare do Le Havre, bude vám cesta dlouhá 550 km mezi Rosslare a Le Havre trvat nejméně 20 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Rosslare a Le Havre méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Brittany Ferries). V současné době se mezi Rosslare a Le Havre uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Rosslare a Le Havre jezdí 1 trajektových společností: Brittany Ferries.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Brittany Ferries, Condor Ferries, Celtic Link Ferries, Irish Ferries, Stena Line.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu