Doporučená trasa
Santa Cruz de La Palma
Přímá cesta trajekt do Arrecife
Arrecife
Viz ceny
Alternativní trasy
Santa Cruz de La Palma
Cesta trajekt, lety do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Cesta trajekt do Arrecife
Arrecife
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santa Cruz de La Palma do Arrecife ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santa Cruz de La Palma do Arrecife? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santa Cruz de La Palma do Arrecife je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santa Cruz de La Palma do Arrecife může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santa Cruz de La Palma do Arrecife co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santa Cruz de La Palma Arrecife, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santa Cruz de La Palma do Arrecife, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santa Cruz de La Palma do Arrecife

Přístav odjezdu
Santa Cruz de La Palma
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Arrecife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
412 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
31 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Santa Cruz de La Palma Arrecife: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Santa Cruz de La Palma do Arrecife se pohybují od 1037 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3356 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Santa Cruz de La Palma - Arrecife, je 2197 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Santa Cruz de La Palma do Arrecife je 30 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Arrecife 30 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Arrecife za 30 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Santa Cruz de La Palma ve 16:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Santa Cruz de La Palma do Arrecife.
2197 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Santa Cruz de La Palma do Arrecife (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1037 Kč - 3356 Kč
Průměrná doba přejezdu Santa Cruz de La Palma Arrecife
30 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Arrecife
16:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Arrecife
22:00

Proč jet trajektem z Santa Cruz de La Palma do Arrecife?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Santa Cruz de La Palma do Arrecife může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Arrecife. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Santa Cruz de La Palma do Arrecife je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Santa Cruz de La Palma Arrecife, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Santa Cruz de La Palmau do Arrecifeu. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak, na trase Santa Cruz de La Palma-Arrecife na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Santa Cruz de La Palmau se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Arrecifeu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife?

Pokud chcete cestovat mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de La Palma Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de La Palma-Arrecife a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Arrecife z Santa Cruz de La Palma a doba jízdy je 31 hodin 30 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
31 hodin 30 min
1 přejezdů týdně
Naviera Armas Santa Cruz de La Palma Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de La Palma-Arrecife a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife. Více informací o společnosti Naviera Armas

Odkud vyplouvají trajekty v Santa Cruz de La Palma? Kam připlouvají lodě v Arrecife?

Přístav odjezdu v Santa Cruz de La Palma

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas vyplouvají do Arrecife z následujících přístavů v Santa Cruz de La Palma:

Santa Cruz de La Palma
Mapa

Přístav příjezdu v Arrecife

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Arrecife z následujících přístavů:

Arrecife
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Santa Cruz de La Palma do Arrecife, bude vám cesta dlouhá 412 km mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife trvat nejméně 31 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas). V současné době se mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Santa Cruz de La Palma a Arrecife urazíte 412 km.

Ceny lodních lístků z Santa Cruz de La Palma do Arrecife se pohybují od 1037 Kč za nejnižší cenu až po 3356 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2197 Kč.

První trajekt z Santa Cruz de La Palma odjíždí ve 16:00 do Arrecife.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu