Doporučená trasa
Santa Cruz de Tenerife
Přímá cesta trajekt do Arrecife
Arrecife
Viz ceny
Alternativní trasy
Santa Cruz de Tenerife
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Cesta trajekt do Arrecife
Arrecife
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santa Cruz de Tenerife Arrecife, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife

Přístav odjezdu
Santa Cruz de Tenerife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Arrecife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
269 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
3 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
10 hodin 50 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Santa Cruz de Tenerife Arrecife: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife se pohybují od 2912 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 6984 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Santa Cruz de Tenerife - Arrecife, je 4985 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife je 15 hodin 38 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Arrecife 20 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Arrecife za 8 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Santa Cruz de Tenerife ve 01:30. Poslední loď do Arrecife vyplouvá z přístavu Santa Cruz de Tenerife ve 16:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife.
4985 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
2912 Kč - 6984 Kč
Průměrná doba přejezdu Santa Cruz de Tenerife Arrecife
15 hodin 38 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Arrecife
01:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Arrecife
16:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Arrecife
06:30
Čas příjezdu posledního trajektu do Arrecife
22:00

Proč jet trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Arrecife. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Santa Cruz de Tenerife Arrecife, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. V Santa Cruz de Tenerifeu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Arrecifeu plni energie.
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu tomu tak není. Stejně jako každé jiné vozidlo bude i vaše dvoukolka zaparkována v lodní garáži. Tam ho můžete nechat po celou dobu plavby Santa Cruz de Tenerife-Arrecife v naprostém bezpečí a bez obav z jeho poškození. Najdete ho při vystupování po příjezdu do Arrecifeu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife?

Pokud chcete cestovat mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de Tenerife Arrecife
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de Tenerife-Arrecife a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Arrecife z Santa Cruz de Tenerife a doba jízdy je 23 hodin 30 min. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
23 hodin 30 min
1 přejezdů týdně
Naviera Armas Santa Cruz de Tenerife Arrecife
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de Tenerife-Arrecife a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife. Naviera Armas provozuje 3 přejezdů denně do Arrecife z Santa Cruz de Tenerife a doba jízdy je 10 hodin 50 min. Více informací o společnosti Naviera Armas
10 hodin 50 min
3 přejezdů denně

Odkud vyplouvají trajekty v Santa Cruz de Tenerife? Kam připlouvají lodě v Arrecife?

Přístav odjezdu v Santa Cruz de Tenerife

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas vyplouvají do Arrecife z následujících přístavů v Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Mapa
Santa Cruz de Tenerife
Mapa

Přístav příjezdu v Arrecife

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Arrecife z následujících přístavů:

Arrecife
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife, bude vám cesta dlouhá 269 km mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife trvat nejméně 10 hodin 50 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas). V současné době se mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife uskuteční 3 přejezdů denně.

Mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Santa Cruz de Tenerife a Arrecife urazíte 269 km.

Ceny lodních lístků z Santa Cruz de Tenerife do Arrecife se pohybují od 2912 Kč za nejnižší cenu až po 6984 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4985 Kč.

První trajekt z Santa Cruz de Tenerife odjíždí ve 01:30 do Arrecife.

Poslední trajekt do Arrecife obvykle vyplouvá z Santa Cruz de Tenerife ve 16:30.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu