Doporučená trasa
Santa Cruz de Tenerife
Přímá cesta trajekt do Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Viz ceny
Alternativní trasy
Santa Cruz de Tenerife
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Cesta lety, trajekt do Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma

Přístav odjezdu
Santa Cruz de Tenerife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Cruz de La Palma
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
150 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
8 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 1876 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3011 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma, je 2443 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma je 7 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Cruz de La Palma 7 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Cruz de La Palma za 7 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Santa Cruz de Tenerife ve 15:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma.
2443 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1876 Kč - 3011 Kč
Průměrná doba přejezdu Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma
7 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
15:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
22:00

Proč jet trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Cruz de La Palma. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma je ideální způsob cestování.

Vezměte si s sebou neomezené množství zavazadel
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Při nástupu na trajekt Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea v Santa Cruz de Tenerifeu si však můžete vzít libovolné množství zavazadel, pokud jsou uložena ve vozidle. Pokud cestujete bez auta, budete mít po celou dobu cesty do Santa Cruz de La Palmau omezený pohyb. Doporučujeme však zeptat se posádky Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, protože cestujícím jsou často k dispozici skříňky na zavazadla, kam si mohou během plavby svá zavazadla uložit.
Odpočinek v kajutě
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Santa Cruz de Tenerifeu do Santa Cruz de La Palmau nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Stejně jako skutečné hotelové pokoje nabízejí cestujícím lůžka, koupelny a v některých apartmánech i průzory a balkony. I na denní plavbě je možné si užívat soukromí v kajutě a je to mnohem pohodlnější než sedět v salonku.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palmau budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma?

Pokud chcete cestovat mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Naviera Armas Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de Tenerife-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma. Více informací o společnosti Naviera Armas
Acciona Trasmediterránea Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santa Cruz de Tenerife-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Santa Cruz de La Palma z Santa Cruz de Tenerife a doba jízdy je 8 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
8 hodin
1 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Santa Cruz de Tenerife? Kam připlouvají lodě v Santa Cruz de La Palma?

Přístav odjezdu v Santa Cruz de Tenerife

Trajekty Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea vyplouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů v Santa Cruz de Tenerife:

Santa Cruz de Tenerife
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Cruz de La Palma

Lodě společnosti Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas připlouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů:

Santa Cruz de La Palma
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma, bude vám cesta dlouhá 150 km mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma trvat nejméně 8 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea). V současné době se mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma jezdí 2 trajektových společností: Naviera Armas a Acciona Trasmediterránea.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Během cesty mezi Santa Cruz de Tenerife a Santa Cruz de La Palma urazíte 150 km.

Ceny lodních lístků z Santa Cruz de Tenerife do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 1876 Kč za nejnižší cenu až po 3011 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2443 Kč.

První trajekt z Santa Cruz de Tenerife odjíždí ve 15:00 do Santa Cruz de La Palma.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu