Cestování trajektem z Santa Teresa Di Gallura do Francie

Cestování trajektem z Santa Teresa Di Gallura do Francie je skvělou volbou! Trajekty Santa Teresa Di Gallura Francie provozuje 4 lodních společností (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy nebo Ichnusa Lines), které obsluhují přístavy Bonifacio a Santa Teresa Di Gallura.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Santa Teresa Di Gallura Francie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy a Ichnusa Lines.

S celkovou frekvencí více než 11 přejezdů denně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Santa Teresa Di Gallura Francie.

Nejrychlejší přejezd trvá 50 min (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) na vzdálenost 15 km a nejdelší 1 hodin (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) na vzdálenost 15 km.

Trajekt Santa Teresa Di Gallura Francie v číslech

Země
Itálie
Francie
Počet přejezdů
11 přejezdů denně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
4
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Santa Teresa Di Gallura Francie

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Santa Teresa Di Gallura Francie. Porovnejte nabídky Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy a Ichnusa Lines a rezervujte si trajektovou jízdenku Santa Teresa Di Gallura Francie.

Všechny trasy trajektů Santa Teresa Di Gallura Francie

Hledáte trajekt z Santa Teresa Di Gallura do Francie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Santa Teresa Di Gallura a Francie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo nebo Moby Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Santa Teresa Di Gallura nebo Bonifacio použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Santa Teresa Di Gallura Francie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy nebo Ichnusa Lines. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Santa Teresa Di Gallura a Francie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Santa Teresa Di Gallura Francie - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Santa Teresa Di Gallura do Francie

Francie: Cesta trajektem a objevování země

Přístavy a destinace
Francie je obklopena mnoha destinacemi dostupnými trajektem. Mezi nejoblíbenější přístavy patří Calais, Dunkerque, Dieppe, Le Havre, Cherbourg, Saint Malo, Roscoff, Brest, Nantes, Marseille, Toulon, Nice, Ajaccio a Bastia. Z těchto přístavů se snadno dostanete do Anglie, Irska, na Korsiku, Sardinii a do Alžírska.

Služby na palubě
Francouzské trajekty nabízejí širokou škálu služeb na palubě, včetně restaurací, barů, obchodů, dětských hřišť, odpočinkových zón a mnoho dalšího. Většina lodí má také soukromé kajuty s pohodlnými postelemi a koupelnami, což je výhodné pro cestování přes noc.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None