Cestování trajektem z Santa Teresa Di Gallura do Korsika

Cestování trajektem z Santa Teresa Di Gallura do Korsika je skvělou volbou! Trajekty Santa Teresa Di Gallura Korsika provozuje 4 lodních společností (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy nebo Ichnusa Lines), které obsluhují přístavy Bonifacio a Santa Teresa Di Gallura.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Santa Teresa Di Gallura Korsika, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy a Ichnusa Lines.

Nejrychlejší přejezd trvá 50 min (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) na vzdálenost 15 km a nejdelší 1 hodin (Santa Teresa Di Gallura - Bonifacio) na vzdálenost 15 km.

Trajekt Santa Teresa Di Gallura Korsika v číslech

Země
Itálie
Francie
Počet přejezdů
11 přejezdů denně
Počet přístavů
2
Počet trajektových spojení
1
Počet trajektových společností
4
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Santa Teresa Di Gallura Korsika

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Santa Teresa Di Gallura Korsika. Porovnejte nabídky Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy a Ichnusa Lines a rezervujte si trajektovou jízdenku Santa Teresa Di Gallura Korsika.

Všechny trasy trajektů Santa Teresa Di Gallura Korsika

Hledáte trajekt z Santa Teresa Di Gallura do Korsika? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Santa Teresa Di Gallura a Korsika. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo nebo Moby Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Santa Teresa Di Gallura nebo Bonifacio použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Santa Teresa Di Gallura Korsika, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy nebo Ichnusa Lines. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 1 trajektových tras mezi Santa Teresa Di Gallura a Korsika!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Santa Teresa Di Gallura Korsika - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Santa Teresa Di Gallura do Korsika

Korsika: Příjezd trajektem z Santa Teresa Di Gallura a objevování regionu

Po příjezdu na ostrov můžete prozkoumat rušná pobřežní města Ajaccio, Bastia a Calvi nebo se ztratit v kopcovitých vesnicích ve vnitrozemí ostrova. Pokud jste milovníky přírody, Korsika je také rájem pro pěší turistiku s mnoha turistickými stezkami nabízejícími nádherné výhledy na moře a hory.

Korsika je také gastronomickým rájem s bohatou místní kuchyní. Nenechte si ujít ostrovní speciality, jako je ovčí sýr, med z makie, figatellu, uzeniny a samozřejmě místní vína.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None