Doporučená trasa
Santorini
Přímá cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny
Alternativní trasy
Santorini
Cesta trajekt do Ios
Ios
Cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny
Santorini
Cesta trajekt do Kythnos
Kythnos
Cesta trajekt do Kea
Kea
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Santorini do Kea ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Santorini do Kea? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Santorini do Kea je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Santorini do Kea může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Santorini do Kea co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets nebo Golden Star Ferries. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Santorini Kea, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Sea Jets nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Santorini do Kea, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Santorini do Kea

Přístav odjezdu
Santorini
Řecko
Kykladské ostrovy
Přístav příjezdu
Kea
Řecko
Kykladské ostrovy
Vzdálenost
171 km
Trajektové společnosti
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Triton Ferries
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Které společnosti provozují přepravu mezi Santorini a Kea?

Pokud chcete cestovat mezi Santorini a Kea trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Sea Jets, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Sea Jets Santorini Kea
Sea Jets
Sea Jets je řecká lodní společnost založená v roce 1989. Provozuje přibližně 140 linek mezi Pireem a Krétou a Kykladským souostrovím. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Santorini-Kea a rezervovat si jízdenku Sea Jets mezi Santorini a Kea. Více informací o společnosti Sea Jets

Odkud vyplouvají trajekty v Santorini? Kam připlouvají lodě v Kea?

Přístav odjezdu v Santorini

Trajekty Sea Jets vyplouvají do Kea z následujících přístavů v Santorini:

Santorini
Mapa

Přístav příjezdu v Kea

Lodě společnosti Sea Jets připlouvají do Kea z následujících přístavů:

Kea Korissia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Santorini a Kea jezdí 1 trajektových společností: Sea Jets.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines, Triton Ferries.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu