Doporučená trasa
Stockholm
Přímá cesta trajekt do Lumparland
Lumparland
Viz ceny
Alternativní trasy
Stockholm
Cesta lety, trajekt do Turku
Turku
Cesta trajekt do Lumparland
Lumparland
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Stockholm do Lumparland ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Stockholm do Lumparland? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Stockholm do Lumparland je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Stockholm do Lumparland může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Stockholm do Lumparland co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Tallink, Viking Line nebo Silja Line. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Stockholm Lumparland, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Tallink, Silja Line nebo Viking Line nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Stockholm do Lumparland, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Stockholm do Lumparland

Přístav odjezdu
Stockholm
Švédsko
Přístav příjezdu
Lumparland
Finsko
Ålandy
Vzdálenost
151 km
Trajektové společnosti
Tallink, Viking Line, Silja Line
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
6 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Stockholm Lumparland: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Stockholm do Lumparland se pohybují od 1555 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 5207 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Stockholm - Lumparland, je 2715 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Stockholm do Lumparland je 6 hodin 15 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lumparland 6 hodin 15 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lumparland za 6 hodin 15 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Stockholm ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Stockholm do Lumparland.
2715 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Stockholm do Lumparland (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1555 Kč - 5207 Kč
Průměrná doba přejezdu Stockholm Lumparland
6 hodin 15 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lumparland
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Lumparland
03:15

Proč jet trajektem z Stockholm do Lumparland?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Stockholm do Lumparland může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lumparland. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Stockholm do Lumparland je ideální způsob cestování.

Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Cestování trajektem je prostě ideální způsob, jak cestovat mezi Stockholmem a Lumparlandem, když jste s rodinou a zejména s dětmi. Vše je jednodušší. Jakmile opustíte Stockholm, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Tato plavba lodí mezi Stockholmem a Lumparlandem zůstane pro vaše děti nezapomenutelným zážitkem.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Stockholm Lumparland, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Tallink, Silja Line nebo Viking Line, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Pro pečující personál
Každou minutu plavby Stockholm-Lumparland, od nalodění v přístavu Stockholm až po vylodění v Lumparlandu, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Tallink, Silja Line nebo Viking Line, který se postará o příjemně strávený čas. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.

Které společnosti provozují přepravu mezi Stockholm a Lumparland?

Pokud chcete cestovat mezi Stockholm a Lumparland trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Tallink, Silja Line nebo Viking Line, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Tallink Stockholm Lumparland
Tallink
Tallink, založená v roce 1991, je estonská trajektová společnost, která obsluhuje pobaltské státy, Finsko a Švédsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stockholm-Lumparland a rezervovat si jízdenku Tallink mezi Stockholm a Lumparland. Tallink provozuje 7 přejezdů týdně do Lumparland z Stockholm a doba jízdy je 6 hodin 20 min. Více informací o společnosti Tallink
6 hodin 20 min
7 přejezdů týdně
Silja Line Stockholm Lumparland
Silja Line
Silja Line je finská trajektová společnost se sídlem ve Finsku, která nabízí přepravy přes Baltské moře mezi Finskem, Švédskem, Estonskem a Ruskem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stockholm-Lumparland a rezervovat si jízdenku Silja Line mezi Stockholm a Lumparland. Více informací o společnosti Silja Line
Viking Line Stockholm Lumparland
Viking Line
Viking Line, založená v roce 1959, je finská trajektová společnost, která provozuje dopravu mezi Finskem, Švédskem a Estonskem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Stockholm-Lumparland a rezervovat si jízdenku Viking Line mezi Stockholm a Lumparland. Viking Line provozuje 7 přejezdů týdně do Lumparland z Stockholm a doba jízdy je 6 hodin 20 min. Více informací o společnosti Viking Line
6 hodin 20 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Stockholm? Kam připlouvají lodě v Lumparland?

Přístav odjezdu v Stockholm

Trajekty Tallink, Silja Line nebo Viking Line vyplouvají do Lumparland z následujících přístavů v Stockholm:

Stockholm Värtahamnen Terminal
Mapa

Přístav příjezdu v Lumparland

Lodě společnosti Viking Line, Silja Line nebo Tallink připlouvají do Lumparland z následujících přístavů:

Langnas
Mapa
Další alternativní plavby z Stockholm do Lumparland
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Stockholm do Lumparland, bude vám cesta dlouhá 151 km mezi Stockholm a Lumparland trvat nejméně 6 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Stockholm a Lumparland méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Tallink, Silja Line a Viking Line). V současné době se mezi Stockholm a Lumparland uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Stockholm a Lumparland jezdí 3 trajektových společností: Tallink, Silja Line a Viking Line.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Tallink, Viking Line, Silja Line.

Před rezervací si porovnejte ceny Tallink, Viking Line, Silja Line na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Stockholm Lumparland, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Stockholm a Lumparland urazíte 151 km.

Ceny lodních lístků z Stockholm do Lumparland se pohybují od 1555 Kč za nejnižší cenu až po 5207 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2715 Kč.

První trajekt z Stockholm odjíždí ve 20:00 do Lumparland.

Zažijte přejezd trajektem z Stockholm do Lumparland

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Stockholm a Lumparland. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Stockholm až po vylodění v Lumparland, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Tallink, Viking Line a Silja Line. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Stockholm a Lumparland.

Nalodění v Stockholm

Před zahájením cesty trajektem Stockholm Lumparland je třeba provést několik kroků:

  • Čas příjezdu do přístavu Stockholm / Do přístavu Stockholm byste měli dorazit s dostatečným předstihem. Ověřte si to prosím u společnosti Viking Line, Silja Line nebo Tallink. Po uplynutí této doby již není vaše rezervace zaručena.
  • Odbavení na plavbu Stockholm - Lumparland / Jděte k přepážce společnosti Viking Line, Silja Line nebo Tallink na trajektovém terminálu Stockholm a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na trajekt do Lumparland / V terminálu trajektů Stockholm jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků Tallink, Silja Line nebo Viking Line k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě trajektu mezi Stockholm a Lumparland

Na lodi Tallink, Silja Line nebo Viking Line má každý svou vlastní filozofii cestování. Někdo bude chtít odpočívat v některém z lehátek, jiný bude chtít využít všechny služby nabízené na palubě nebo si prostě jen užívat výhled na moře z paluby lodi.

Trajekt se blíží k Lumparland, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Lumparland:

  • Blíží se k přístavu Lumparland / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Není třeba spěchat. Nejlepší je počkat na vnější palubě a sledovat manévrování trajektu do přístavu Lumparland.
  • Opusťte svou kajutu. / Pokud jste cestovali z Stockholm do Lumparland v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Lumparland.
  • Opuštění lodi a prohlídka Lumparland / Vyjet z lodní garáže je poměrně rychlé. Jako pěší je to ještě rychlejší. V Lumparland pravděpodobně projdete celní kontrolou. Konečně váš pobyt v Lumparland začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu