Doporučená trasa
Turku
Přímá cesta trajekt do Lumparland
Lumparland
Viz ceny
Alternativní trasy
Turku
Cesta trajekt, lety do Stockholm
Stockholm
Cesta trajekt do Lumparland
Lumparland
Viz ceny
Turku
Cesta trajekt do Kapellskär
Kapellskär
Cesta trajekt do Lumparland
Lumparland
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Turku do Lumparland ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Turku do Lumparland? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Turku do Lumparland je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Turku do Lumparland může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Turku do Lumparland co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Silja Line, Tallink, Viking Line nebo Finnlines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Turku Lumparland, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Viking Line nebo Tallink nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Turku do Lumparland, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Turku do Lumparland

Přístav odjezdu
Turku
Finsko
Přístav příjezdu
Lumparland
Finsko
Ålandy
Vzdálenost
117 km
Trajektové společnosti
Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
4 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Turku Lumparland: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Turku do Lumparland se pohybují od 346 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 4714 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Turku - Lumparland, je 1382 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Turku do Lumparland je 4 hodin 22 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lumparland 4 hodin 50 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lumparland za 4 hodin 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Turku ve 18:30. Poslední loď do Lumparland vyplouvá z přístavu Turku ve 20:55.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Turku do Lumparland.
1382 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Turku do Lumparland (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
346 Kč - 4714 Kč
Průměrná doba přejezdu Turku Lumparland
4 hodin 22 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lumparland
18:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Lumparland
20:55
Čas příjezdu prvního trajektu do Lumparland
00:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Lumparland
23:20

Proč jet trajektem z Turku do Lumparland?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Turku do Lumparland může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lumparland. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Turku do Lumparland je ideální způsob cestování.

Pro pečující personál
Každou minutu plavby Turku-Lumparland, od nalodění v přístavu Turku až po vylodění v Lumparlandu, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Viking Line nebo Tallink, který se postará o příjemně strávený čas. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Turku Lumparland, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Viking Line nebo Tallink, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Turku-Lumparland vstupte do vnějších prostor lodi Viking Line nebo Tallink a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Lumparlandu plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Turku a Lumparland?

Pokud chcete cestovat mezi Turku a Lumparland trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Viking Line nebo Tallink, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Viking Line Turku Lumparland
Viking Line
Viking Line, založená v roce 1959, je finská trajektová společnost, která provozuje dopravu mezi Finskem, Švédskem a Estonskem. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Turku-Lumparland a rezervovat si jízdenku Viking Line mezi Turku a Lumparland. Viking Line provozuje 7 přejezdů týdně do Lumparland z Turku a doba jízdy je 4 hodin 10 min. Více informací o společnosti Viking Line
4 hodin 10 min
7 přejezdů týdně
Tallink Turku Lumparland
Tallink
Tallink, založená v roce 1991, je estonská trajektová společnost, která obsluhuje pobaltské státy, Finsko a Švédsko. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Turku-Lumparland a rezervovat si jízdenku Tallink mezi Turku a Lumparland. Tallink provozuje 7 přejezdů týdně do Lumparland z Turku a doba jízdy je 4 hodin 30 min. Více informací o společnosti Tallink
4 hodin 30 min
7 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Turku? Kam připlouvají lodě v Lumparland?

Přístav odjezdu v Turku

Trajekty Viking Line nebo Tallink vyplouvají do Lumparland z následujících přístavů v Turku:

Turku
Mapa

Přístav příjezdu v Lumparland

Lodě společnosti Tallink nebo Viking Line připlouvají do Lumparland z následujících přístavů:

Langnas
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Turku do Lumparland, bude vám cesta dlouhá 117 km mezi Turku a Lumparland trvat nejméně 4 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Turku a Lumparland méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Viking Line a Tallink). V současné době se mezi Turku a Lumparland uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Turku a Lumparland jezdí 2 trajektových společností: Viking Line a Tallink.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Silja Line, Tallink, Viking Line, Finnlines.

Během cesty mezi Turku a Lumparland urazíte 117 km.

Ceny lodních lístků z Turku do Lumparland se pohybují od 346 Kč za nejnižší cenu až po 4714 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 1382 Kč.

První trajekt z Turku odjíždí ve 18:30 do Lumparland.

Poslední trajekt do Lumparland obvykle vyplouvá z Turku ve 20:55.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu