Cestování trajektem z Trelleborg do Mecklenburg-Vorpommern

Cestování trajektem z Trelleborg do Mecklenburg-Vorpommern je skvělou volbou! Trajekty Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern provozuje 3 lodních společností (Scandlines, Stena Line nebo TT-Line), které obsluhují přístavy Sassnitz, Rostock a Trelleborg.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Scandlines, Stena Line a TT-Line.

Nejrychlejší přejezd trvá 4 hodin 20 min (Trelleborg - Sassnitz) na vzdálenost 100 km a nejdelší 6 hodin (Trelleborg - Rostock) na vzdálenost 157 km.

Trajekt Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern v číslech

Země
Švédsko
Německo
Počet přejezdů
8 přejezdů denně
Počet přístavů
3
Počet trajektových spojení
2
Počet trajektových společností
3
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern. Porovnejte nabídky Scandlines, Stena Line a TT-Line a rezervujte si trajektovou jízdenku Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern.

Všechny trasy trajektů Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern

Hledáte trajekt z Trelleborg do Mecklenburg-Vorpommern? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Trelleborg a Mecklenburg-Vorpommern. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností TT-Line, Stena Line nebo Scandlines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Trelleborg, Rostock nebo Sassnitz použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Scandlines, Stena Line nebo TT-Line. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 2 trajektových tras mezi Trelleborg a Mecklenburg-Vorpommern!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Trelleborg Mecklenburg-Vorpommern - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Trelleborg do Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg-Vorpommern: Příjezd trajektem z Trelleborg a objevování regionu

Rostock je často oblíbeným výchozím bodem pro poznávání regionu. Toto okouzlující přístavní město harmonicky spojuje svou historickou minulost s dynamickou současností. Projděte se středověkým starým městem a obdivujte krásné, barevné středověké budovy a úzké dlážděné uličky. Nenechte si ujít slavný kostel Sainte-Marie, působivou ukázku gotické cihlové architektury. Projděte se po rušných nábřežích přístavu a vychutnejte si mnoho kaváren a restaurací s úchvatným výhledem na Baltské moře.

Národní park Müritz je pro milovníky přírody jako stvořený. Nachází se v blízkosti stejnojmenného jezera a je největším přírodním parkem v Německu. Prozkoumejte bujné lesy, zelené louky a četná jezera a řeky, kterými je krajina poseta. Pokud jste vášnivými pozorovateli ptáků, budete nadšeni rozmanitostí druhů, které se v regionu vyskytují.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None