Doporučená trasa
Valencie
Přímá cesta trajekt do Mahon
Mahon
Viz ceny
Alternativní trasy
Valencie
Cesta lety, trajekt do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Cesta trajekt do Mahon
Mahon
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Valencie do Mahon ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Valencie do Mahon? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Valencie do Mahon je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Valencie do Mahon může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Valencie do Mahon co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Valencie Mahon, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Trasmed nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Valencie do Mahon, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Valencie do Mahon

Přístav odjezdu
Valencie
Španělsko
Valencijské společenství
Přístav příjezdu
Mahon
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
403 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
15 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Valencie Mahon: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Valencie do Mahon se pohybují od 1456 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 8860 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Valencie - Mahon, je 4739 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Valencie do Mahon je 15 hodin 36 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Mahon 16 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Mahon za 15 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Valencie ve 22:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Valencie do Mahon.
4739 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Valencie do Mahon (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1456 Kč - 8860 Kč
Průměrná doba přejezdu Valencie Mahon
15 hodin 36 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Mahon
22:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Mahon
13:00
Čas příjezdu posledního trajektu do Mahon
14:00

Proč jet trajektem z Valencie do Mahon?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Valencie do Mahon může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Mahon. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Valencie do Mahon je ideální způsob cestování.

Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Valencieu do Mahonu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Valencie Mahon, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Acciona Trasmediterránea nebo Trasmed, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Restaurace, bary, salonky, kajuty... nádherný výhled na moře je na lodi všudypřítomný.
Protože je to ideální způsob cestování s rodinou!
Pokud máte děti, neexistuje lepší způsob, jak cestovat z Valencieu do Mahonu s rodinou, než trajektem. Všechno je jednodušší. Jakmile opustíte Valencie, představte si, jak vaše děti prozkoumávají loď, tráví dlouhé chvíle hraním v dětských koutcích nebo ve videohrách a hernách (pro teenagery), sledují nejnovější filmy v kině, sdílejí rodinné jídlo v restauraci nebo obdivují kouzelnické představení či další nesčetné aktivity. Na palubě trajektu do Mahonu čas letí rychleji, než si myslíte, a tento námořní zážitek mezi Valencieem a Mahonem zůstane pro vaše děti dlouho nezapomenutelný.

Které společnosti provozují přepravu mezi Valencie a Mahon?

Pokud chcete cestovat mezi Valencie a Mahon trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Trasmed, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Valencie Mahon
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Valencie-Mahon a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Valencie a Mahon. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Mahon z Valencie a doba jízdy je 15 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
15 hodin
1 přejezdů týdně
Trasmed Valencie Mahon
Trasmed
Společnost Trasmed provozuje trajektovou dopravu do Španělsko, včetně trajektové dopravy mezi přístavy Valencie a Mahon. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Valencie-Mahon a rezervovat si jízdenku Trasmed mezi Valencie a Mahon. Více informací o společnosti Trasmed

Odkud vyplouvají trajekty v Valencie? Kam připlouvají lodě v Mahon?

Přístav odjezdu v Valencie

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Trasmed vyplouvají do Mahon z následujících přístavů v Valencie:

Valencia
Mapa

Přístav příjezdu v Mahon

Lodě společnosti Trasmed nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Mahon z následujících přístavů:

Mahon
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Valencie do Mahon, bude vám cesta dlouhá 403 km mezi Valencie a Mahon trvat nejméně 15 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Valencie a Mahon méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea a Trasmed). V současné době se mezi Valencie a Mahon uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Valencie a Mahon jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Trasmed.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Během cesty mezi Valencie a Mahon urazíte 403 km.

Ceny lodních lístků z Valencie do Mahon se pohybují od 1456 Kč za nejnižší cenu až po 8860 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 4739 Kč.

První trajekt z Valencie odjíždí ve 22:00 do Mahon.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu