Doporučená trasa
Valencie
Přímá cesta trajekt do San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Viz ceny
Alternativní trasy
Valencie
Cesta lety, trajekt do Palma (Mallorca)
Palma (Mallorca)
Cesta trajekt do San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Viz ceny
Valencie
Cesta spolujízda, autobus do Denia
Denia
Cesta trajekt do San Antonio de Portmany
San Antonio de Portmany
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Valencie do San Antonio de Portmany ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Valencie do San Antonio de Portmany? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Valencie do San Antonio de Portmany je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Valencie do San Antonio de Portmany může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Valencie do San Antonio de Portmany co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci nebo Trasmed. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Valencie San Antonio de Portmany, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Baleària nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Valencie do San Antonio de Portmany, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Valencie do San Antonio de Portmany

Přístav odjezdu
Valencie
Španělsko
Valencijské společenství
Přístav příjezdu
San Antonio de Portmany
Španělsko
Baleárské ostrovy
Vzdálenost
155 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Proč jet trajektem z Valencie do San Antonio de Portmany?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Valencie do San Antonio de Portmany může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do San Antonio de Portmany. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Valencie do San Antonio de Portmany je ideální způsob cestování.

Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
Příznivých účinků mořského vzduchu na zdraví je celá řada. V Valencieu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi Acciona Trasmediterránea nebo Baleària a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Svěží mořský vzduch a vlny, které trajekt rozhoupe, vás okamžitě uklidní. Do San Antonio de Portmanyu dorazíte dokonale zklidnění a plní energie.
Konečně si udělat čas na cestování
V naší společnosti musí jít všechno rychle. Přesto si užijete, když z Valencieu vyplujete trajektem Acciona Trasmediterránea nebo Baleària, který 155 km do San Antonio de Portmanyu urazí rychlostí nižší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná budete dokonce litovat, že jste do San Antonio de Portmanyu dorazili tak rychle!
Nemusíte se bát cestovat s kolem
Ve vlaku, autobusu nebo letadle je často velmi komplikované a někdy i nemožné cestovat s tímto těžkopádným společníkem: vaším kolem. Na trajektu však tento problém nemáte: vaše kolo je naloženo přímo do obrovské lodní garáže. Z Valencieu do San Antonio de Portmanyu pojedete s naprostým klidem a bez obav z poškození vašeho motocyklu. Najdete ho při vystupování po příjezdu do San Antonio de Portmanyu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Valencie a San Antonio de Portmany?

Pokud chcete cestovat mezi Valencie a San Antonio de Portmany trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Baleària, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Valencie San Antonio de Portmany
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Valencie-San Antonio de Portmany a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Valencie a San Antonio de Portmany. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
Baleària Valencie San Antonio de Portmany
Baleària
Baleària je trajektová společnost založená v roce 1997 se sídlem ve španělské Valencii. Nabízí plavby do několika destinací ve Španělsku, Francii a Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Valencie-San Antonio de Portmany a rezervovat si jízdenku Baleària mezi Valencie a San Antonio de Portmany. Více informací o společnosti Baleària

Odkud vyplouvají trajekty v Valencie? Kam připlouvají lodě v San Antonio de Portmany?

Přístav odjezdu v Valencie

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Baleària vyplouvají do San Antonio de Portmany z následujících přístavů v Valencie:

Valencia
Mapa

Přístav příjezdu v San Antonio de Portmany

Lodě společnosti Baleària nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do San Antonio de Portmany z následujících přístavů:

Ibiza San Antonio
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Mezi Valencie a San Antonio de Portmany jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Baleària.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed.

Během cesty mezi Valencie a San Antonio de Portmany urazíte 155 km.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu