Doporučená trasa
Vibo Valentia
Přímá cesta trajekt do Lipari
Lipari
Viz ceny
Alternativní trasy
Vibo Valentia
Cesta autobus, vlak, spolujízda, trajekt do Milazzo
Milazzo
Cesta trajekt do Lipari
Lipari
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Vibo Valentia do Lipari ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Vibo Valentia do Lipari? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Vibo Valentia do Lipari je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Vibo Valentia do Lipari může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Vibo Valentia do Lipari co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Vibo Valentia Lipari, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Vibo Valentia do Lipari, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Vibo Valentia do Lipari

Přístav odjezdu
Vibo Valentia
Itálie
Kalábrie
Přístav příjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
102 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 20 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Vibo Valentia Lipari: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Vibo Valentia do Lipari se pohybují od 913 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 913 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Vibo Valentia - Lipari, je 913 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Vibo Valentia do Lipari je 3 hodin 10 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lipari 3 hodin 10 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lipari za 3 hodin 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Vibo Valentia ve 16:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Vibo Valentia do Lipari.
913 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Vibo Valentia do Lipari (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
913 Kč - 913 Kč
Průměrná doba přejezdu Vibo Valentia Lipari
3 hodin 10 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lipari
16:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Lipari
19:10

Které společnosti provozují přepravu mezi Vibo Valentia a Lipari?

Pokud chcete cestovat mezi Vibo Valentia a Lipari trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Vibo Valentia Lipari
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vibo Valentia-Lipari a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Vibo Valentia a Lipari. Liberty Lines provozuje 2 přejezdů týdně do Lipari z Vibo Valentia a doba jízdy je 3 hodin 20 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
3 hodin 20 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Vibo Valentia? Kam připlouvají lodě v Lipari?

Přístav odjezdu v Vibo Valentia

Trajekty Liberty Lines vyplouvají do Lipari z následujících přístavů v Vibo Valentia:

Vibo Valentia
Mapa

Přístav příjezdu v Lipari

Lodě společnosti Liberty Lines připlouvají do Lipari z následujících přístavů:

Lipari
Mapa
Další alternativní plavby z Vibo Valentia do Lipari
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Vibo Valentia do Lipari, bude vám cesta dlouhá 102 km mezi Vibo Valentia a Lipari trvat nejméně 3 hodin 20 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Vibo Valentia a Lipari méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines). V současné době se mezi Vibo Valentia a Lipari uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Vibo Valentia a Lipari jezdí 1 trajektových společností: Liberty Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Ceny lodních lístků z Vibo Valentia do Lipari se pohybují od 913 Kč za nejnižší cenu až po 913 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 913 Kč.

První trajekt z Vibo Valentia odjíždí ve 16:00 do Lipari.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu