Doporučená trasa
Vulcano
Přímá cesta trajekt do Vibo Valentia
Vibo Valentia
Viz ceny
Alternativní trasy
Vulcano
Cesta trajekt do Milazzo
Milazzo
Cesta autobus, vlak, spolujízda, trajekt do Vibo Valentia
Vibo Valentia
Viz ceny
Vulcano
Cesta trajekt do Stromboli
Stromboli
Cesta trajekt do Vibo Valentia
Vibo Valentia
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Vulcano do Vibo Valentia ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Vulcano do Vibo Valentia? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Vulcano do Vibo Valentia je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Vulcano do Vibo Valentia může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Vulcano do Vibo Valentia co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Liberty Lines nebo Siremar. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Vulcano Vibo Valentia, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Liberty Lines nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Vulcano do Vibo Valentia, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Vulcano do Vibo Valentia

Přístav odjezdu
Vulcano
Itálie
Liparské ostrovy
Přístav příjezdu
Vibo Valentia
Itálie
Kalábrie
Vzdálenost
103 km
Trajektové společnosti
Liberty Lines, Siremar
Četnost přejezdů
2 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
3 hodin 40 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Vulcano Vibo Valentia: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Vulcano do Vibo Valentia se pohybují od 864 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 864 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Vulcano - Vibo Valentia, je 864 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Vulcano do Vibo Valentia je 3 hodin 45 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Vibo Valentia 3 hodin 45 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Vibo Valentia za 3 hodin 45 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Vulcano ve 08:55.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Vulcano do Vibo Valentia.
864 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Vulcano do Vibo Valentia (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
864 Kč - 864 Kč
Průměrná doba přejezdu Vulcano Vibo Valentia
3 hodin 45 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Vibo Valentia
08:55
Čas příjezdu prvního trajektu do Vibo Valentia
12:40

Které společnosti provozují přepravu mezi Vulcano a Vibo Valentia?

Pokud chcete cestovat mezi Vulcano a Vibo Valentia trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Liberty Lines, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Liberty Lines Vulcano Vibo Valentia
Liberty Lines
Společnost Liberty Lines byla založena v roce 1992 a sídlí v italském Palermu. Společnost obsluhuje sicilské ostrovy a přístavy v jižní Itálii. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Vulcano-Vibo Valentia a rezervovat si jízdenku Liberty Lines mezi Vulcano a Vibo Valentia. Liberty Lines provozuje 2 přejezdů týdně do Vibo Valentia z Vulcano a doba jízdy je 3 hodin 40 min. Více informací o společnosti Liberty Lines
3 hodin 40 min
2 přejezdů týdně

Odkud vyplouvají trajekty v Vulcano? Kam připlouvají lodě v Vibo Valentia?

Přístav odjezdu v Vulcano

Trajekty Liberty Lines vyplouvají do Vibo Valentia z následujících přístavů v Vulcano:

Vulcano
Mapa

Přístav příjezdu v Vibo Valentia

Lodě společnosti Liberty Lines připlouvají do Vibo Valentia z následujících přístavů:

Vibo Valentia
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Vulcano do Vibo Valentia, bude vám cesta dlouhá 103 km mezi Vulcano a Vibo Valentia trvat nejméně 3 hodin 40 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Vulcano a Vibo Valentia méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Liberty Lines). V současné době se mezi Vulcano a Vibo Valentia uskuteční 2 přejezdů týdně.

Mezi Vulcano a Vibo Valentia jezdí 1 trajektových společností: Liberty Lines.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Liberty Lines, Siremar.

Ceny lodních lístků z Vulcano do Vibo Valentia se pohybují od 864 Kč za nejnižší cenu až po 864 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 864 Kč.

První trajekt z Vulcano odjíždí ve 08:55 do Vibo Valentia.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu