Doporučená trasa
Arrecife
Přímá cesta trajekt do Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Viz ceny
Alternativní trasy
Arrecife
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Cesta lety, trajekt do Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Arrecife do Santa Cruz de La Palma ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Arrecife do Santa Cruz de La Palma? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Arrecife do Santa Cruz de La Palma je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Arrecife do Santa Cruz de La Palma může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Arrecife do Santa Cruz de La Palma co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas nebo Fred Olsen Express. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Arrecife Santa Cruz de La Palma, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Arrecife do Santa Cruz de La Palma, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Arrecife do Santa Cruz de La Palma

Přístav odjezdu
Arrecife
Španělsko
Kanárské ostrovy
Přístav příjezdu
Santa Cruz de La Palma
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
412 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
32 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Arrecife Santa Cruz de La Palma: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Arrecife do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 1037 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 3356 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Arrecife - Santa Cruz de La Palma, je 2197 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Arrecife do Santa Cruz de La Palma je 28 hodin 30 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Cruz de La Palma 28 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Cruz de La Palma za 28 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Arrecife ve 17:30.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Arrecife do Santa Cruz de La Palma.
2197 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Arrecife do Santa Cruz de La Palma (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1037 Kč - 3356 Kč
Průměrná doba přejezdu Arrecife Santa Cruz de La Palma
28 hodin 30 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
17:30
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
22:00

Proč jet trajektem z Arrecife do Santa Cruz de La Palma?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Arrecife do Santa Cruz de La Palma může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Cruz de La Palma. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Arrecife do Santa Cruz de La Palma je ideální způsob cestování.

Je to mnohem méně nudné než v letadle
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Arrecifeu do Santa Cruz de La Palmau. Být dlouhé hodiny připoután k sedadlu však není vždy příjemné. Naopak, na trase Arrecife-Santa Cruz de La Palma na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas budete mít spoustu příležitostí k zábavě, k procházkám po venkovní palubě a v létě dokonce k opalování. Úplně jiný zážitek než z letu!
Nespěchat se stává potěšením
Žijeme ve společnosti, kde jde všechno rychleji a rychleji. Na palubě trajektu Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas si užijete hladký start z Arrecifeu a plavbu do Santa Cruz de La Palmau rychlostí menší než 40 km/h. Všechny lodě jsou vybaveny množstvím služeb (bar, restaurace, salonky, zábava atd...). Možná se vám přejezd Arrecife-Santa Cruz de La Palma bude zdát příliš krátký!
Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Během plavby přes Arrecife Santa Cruz de La Palma, ať už jste na palubě, večeříte v restauraci nebo odpočíváte v pohodlných salóncích lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, budete mít jednoduše výhled do první řady na neuvěřitelnou podívanou, kterou moře nabízí. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.

Které společnosti provozují přepravu mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma?

Pokud chcete cestovat mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Arrecife Santa Cruz de La Palma
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Arrecife-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Santa Cruz de La Palma z Arrecife a doba jízdy je 32 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
32 hodin
1 přejezdů týdně
Naviera Armas Arrecife Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Arrecife-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma. Více informací o společnosti Naviera Armas

Odkud vyplouvají trajekty v Arrecife? Kam připlouvají lodě v Santa Cruz de La Palma?

Přístav odjezdu v Arrecife

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas vyplouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů v Arrecife:

Arrecife
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Cruz de La Palma

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů:

Santa Cruz de La Palma
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Arrecife do Santa Cruz de La Palma, bude vám cesta dlouhá 412 km mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma trvat nejméně 32 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas). V současné době se mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Během cesty mezi Arrecife a Santa Cruz de La Palma urazíte 412 km.

Ceny lodních lístků z Arrecife do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 1037 Kč za nejnižší cenu až po 3356 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 2197 Kč.

První trajekt z Arrecife odjíždí ve 17:30 do Santa Cruz de La Palma.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu