Cestování trajektem z Benátky do Chorvatsko

Cestování trajektem z Benátky do Chorvatsko je skvělou volbou! Trajekty Benátky Chorvatsko provozuje 2 lodních společností (Venezia Lines nebo Atlas Kompas), které obsluhují přístavy Rovinj, Umag, Porec, Pula a Benátky.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Benátky Chorvatsko, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Venezia Lines a Atlas Kompas.

S celkovou frekvencí více než 5 přejezdů denně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Benátky Chorvatsko.

Nejrychlejší přejezd trvá 2 hodin 30 min (Benátky - Umag) na vzdálenost 92 km a nejdelší 3 hodin 50 min (Benátky - Rovinj) na vzdálenost 109 km.

Trajekt Benátky Chorvatsko v číslech

Země
Itálie
Chorvatsko
Počet přejezdů
5 přejezdů denně
Počet přístavů
5
Počet trajektových spojení
4
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Benátky Chorvatsko

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Benátky Chorvatsko. Porovnejte nabídky Venezia Lines a Atlas Kompas a rezervujte si trajektovou jízdenku Benátky Chorvatsko.

Všechny trasy trajektů Benátky Chorvatsko

Hledáte trajekt z Benátky do Chorvatsko? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Benátky a Chorvatsko. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Atlas Kompas nebo Venezia Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Benátky, Pula, Porec, Umag nebo Rovinj použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Benátky Chorvatsko, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Venezia Lines nebo Atlas Kompas. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 4 trajektových tras mezi Benátky a Chorvatsko!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Benátky Chorvatsko - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Benátky do Chorvatsko

Chorvatsko: Cesta trajektem a objevování země

Chorvatské přístavy jsou ideálním výchozím bodem pro vaši cestu trajektem. Přístav Rijeka na severozápadě země je hlavní vstupní branou pro mnoho cestujících. Zde najdete trajekty do různých destinací, včetně známého ostrova Cres. Dalším významným přístavem je Split v centru země. Odtud se můžete dostat na ostrovy Brač, Hvar a Vis, které jsou proslulé svými bílými písečnými plážemi a křišťálově čistou vodou.

Trajekty v Chorvatsku nabízejí cestujícím mnoho možností. Ať už chcete prozkoumat malé, nedotčené ostrovy, nebo objevovat rušná přístavní města, každý si zde najde něco pro sebe. Na ostrovy Korčula a Mljet, známé svými národními parky a nedotčenou přírodou, se snadno dostanete trajektem z Dubrovníku, města s bohatým středověkým dědictvím.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None