Cestování trajektem z Benátky do Istrie

Cestování trajektem z Benátky do Istrie je skvělou volbou! Trajekty Benátky Istrie provozuje 2 lodních společností (Venezia Lines nebo Atlas Kompas), které obsluhují přístavy Rovinj, Umag, Porec, Pula a Benátky.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Benátky Istrie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Venezia Lines a Atlas Kompas.

Nejrychlejší přejezd trvá 2 hodin 30 min (Benátky - Umag) na vzdálenost 92 km a nejdelší 3 hodin 50 min (Benátky - Rovinj) na vzdálenost 109 km.

Trajekt Benátky Istrie v číslech

Země
Itálie
Chorvatsko
Počet přejezdů
5 přejezdů denně
Počet přístavů
5
Počet trajektových spojení
4
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Benátky Istrie

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Benátky Istrie. Porovnejte nabídky Venezia Lines a Atlas Kompas a rezervujte si trajektovou jízdenku Benátky Istrie.

Všechny trasy trajektů Benátky Istrie

Hledáte trajekt z Benátky do Istrie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Benátky a Istrie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Atlas Kompas nebo Venezia Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Benátky, Pula, Porec, Umag nebo Rovinj použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Benátky Istrie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Venezia Lines nebo Atlas Kompas. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 4 trajektových tras mezi Benátky a Istrie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Benátky Istrie - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Benátky do Istrie

Istrie: Příjezd trajektem z Benátky a objevování regionu

Rovinj je jedním z nejmalebnějších istrijských měst a pro cestující trajektem je nepřehlédnutelná. Jejímu historickému centru dominuje kostel svaté Eufémie, který nabízí úchvatný výhled ze své zvonice. Projděte se úzkými uličkami starého města a objevte jeho okouzlující řemeslné obchůdky, umělecké galerie a restaurace nabízející čerstvé pokrmy z mořských plodů. A nenechte si ujít překrásnou přírodní rezervaci Rovinjské souostroví, která je skutečným rájem pro milovníky přírody a šnorchlování.

Z Puly, hlavního istrijského trajektového přístavu, byste si neměli nechat ujít římský amfiteátr, jednu z nejzachovalejších staveb z dob Římské říše. Ztraťte se v rušných uličkách starého města a navštivte pulskou katedrálu a další historické památky. Pokud toužíte po odpočinku, vydejte se na pobřeží a užijte si nádherné písečné pláže.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None