Doporučená trasa
Cádiz
Přímá cesta trajekt do Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Viz ceny
Alternativní trasy
Cádiz
Cesta trajekt do Las Palmas De Gran Canaria
Las Palmas De Gran Canaria
Cesta lety, trajekt do Santa Cruz de La Palma
Santa Cruz de La Palma
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Cádiz do Santa Cruz de La Palma ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Cádiz do Santa Cruz de La Palma? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Cádiz do Santa Cruz de La Palma je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Cádiz do Santa Cruz de La Palma může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Cádiz do Santa Cruz de La Palma co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Cádiz Santa Cruz de La Palma, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Cádiz do Santa Cruz de La Palma, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Cádiz do Santa Cruz de La Palma

Přístav odjezdu
Cádiz
Španělsko
Andalusie
Přístav příjezdu
Santa Cruz de La Palma
Španělsko
Kanárské ostrovy
Vzdálenost
1382 km
Trajektové společnosti
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas
Četnost přejezdů
1 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
64 hodin
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Cádiz Santa Cruz de La Palma: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Cádiz do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 4344 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 14092 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Cádiz - Santa Cruz de La Palma, je 9033 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Cádiz do Santa Cruz de La Palma je 33 hodin. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Santa Cruz de La Palma 33 hodin, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Santa Cruz de La Palma za 33 hodin. První trajekt vyplouvá z přístavu Cádiz ve 14:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Cádiz do Santa Cruz de La Palma.
9033 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Cádiz do Santa Cruz de La Palma (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
4344 Kč - 14092 Kč
Průměrná doba přejezdu Cádiz Santa Cruz de La Palma
33 hodin
Čas odjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
14:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Santa Cruz de La Palma
22:00

Proč jet trajektem z Cádiz do Santa Cruz de La Palma?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Cádiz do Santa Cruz de La Palma může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Santa Cruz de La Palma. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Cádiz do Santa Cruz de La Palma je ideální způsob cestování.

Chcete-li si vychutnat neuvěřitelný výhled na moře
Obecně platí, že když jedeme na dovolenou k moři, vyhledáváme co nejvíce výhled na moře (v restauraci, v hotelu, na výletě...). Z přístavu Cádiz do Santa Cruz de La Palmau budete mít 360stupňový výhled na oceán, ať už budete obědvat nebo odpočívat v některém z lodních salonků. Všude jsou velká okna, která vám poskytnou mimořádný výhled na azurově modré moře, abyste co nejlépe využili jeho uklidňující sílu.
Užijte si velmi pozorný personál
Každou minutu plavby Cádiz-Santa Cruz de La Palma, od nalodění v přístavu Cádiz až po vylodění v Santa Cruz de La Palmau, je vám k dispozici kvalifikovaný a usměvavý personál Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, který se postará o příjemně strávený čas. Zorientují vás na lodi, dovedou vás do vaší kajuty, obslouží vás v restauraci a zodpoví všechny vaše dotazy. Na lodi najdete "informační místo", většinou na hlavní palubě.
Chcete-li se nadýchat mořského vzduchu
O tom, že mořský vzduch má mnoho zdraví prospěšných účinků, již není pochyb. Během plavby Cádiz-Santa Cruz de La Palma vstupte do vnějších prostor lodi Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas a zhluboka se nadechněte vzduchu. Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Santa Cruz de La Palmau plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma?

Pokud chcete cestovat mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

Acciona Trasmediterránea Cádiz Santa Cruz de La Palma
Acciona Trasmediterránea
Společnost Acciona Trasmediterránea byla založena v roce 1989 a sídlí v Barceloně ve Španělsku. Společnost obsluhuje středomořské oblasti Španělska, Francie a Itálie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cádiz-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Acciona Trasmediterránea mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma. Acciona Trasmediterránea provozuje 1 přejezdů týdně do Santa Cruz de La Palma z Cádiz a doba jízdy je 64 hodin. Více informací o společnosti Acciona Trasmediterránea
64 hodin
1 přejezdů týdně
Naviera Armas Cádiz Santa Cruz de La Palma
Naviera Armas
Naviera Armas je trajektová společnost se sídlem v Santa Cruz de Tenerife na Kanárských ostrovech. Byla založena v roce 1971 a nabízí přejezdy do několika destinací na Kanárských ostrovech, ve Španělsku a Maroku. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Cádiz-Santa Cruz de La Palma a rezervovat si jízdenku Naviera Armas mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma. Více informací o společnosti Naviera Armas

Odkud vyplouvají trajekty v Cádiz? Kam připlouvají lodě v Santa Cruz de La Palma?

Přístav odjezdu v Cádiz

Trajekty Acciona Trasmediterránea nebo Naviera Armas vyplouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů v Cádiz:

Estacion Maritima Cádiz
Mapa

Přístav příjezdu v Santa Cruz de La Palma

Lodě společnosti Naviera Armas nebo Acciona Trasmediterránea připlouvají do Santa Cruz de La Palma z následujících přístavů:

Santa Cruz de La Palma
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Cádiz do Santa Cruz de La Palma, bude vám cesta dlouhá 1382 km mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma trvat nejméně 64 hodin.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma méně přejezdů) a na trajektové společnosti (Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas). V současné době se mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma uskuteční 1 přejezdů týdně.

Mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma jezdí 2 trajektových společností: Acciona Trasmediterránea a Naviera Armas.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas.

Během cesty mezi Cádiz a Santa Cruz de La Palma urazíte 1382 km.

Ceny lodních lístků z Cádiz do Santa Cruz de La Palma se pohybují od 4344 Kč za nejnižší cenu až po 14092 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 9033 Kč.

První trajekt z Cádiz odjíždí ve 14:00 do Santa Cruz de La Palma.

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu