Doporučená trasa
Neapol
Přímá cesta trajekt do Lipari
Lipari
Viz ceny
Alternativní trasy
Neapol
Cesta trajekt do Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Cesta trajekt do Lipari
Lipari
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Neapol do Lipari ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Neapol do Lipari? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Neapol do Lipari je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Neapol do Lipari může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Neapol do Lipari co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Siremar, Alilauro, SNAV nebo Liberty Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Neapol Lipari, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí SNAV, Alilauro nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Neapol do Lipari, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Neapol do Lipari

Přístav odjezdu
Neapol
Itálie
Kampánie
Přístav příjezdu
Lipari
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
271 km
Trajektové společnosti
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Četnost přejezdů
2 přejezdů denně
Minimální doba přejezdu
6 hodin 30 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Neapol Lipari: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Neapol do Lipari se pohybují od 1456 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7355 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Neapol - Lipari, je 3727 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Neapol do Lipari je 10 hodin 33 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Lipari 15 hodin 35 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Lipari za 6 hodin 30 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Neapol ve 14:30. Poslední loď do Lipari vyplouvá z přístavu Neapol ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Neapol do Lipari.
3727 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Neapol do Lipari (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1456 Kč - 7355 Kč
Průměrná doba přejezdu Neapol Lipari
10 hodin 33 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Lipari
14:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Lipari
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Lipari
09:40
Čas příjezdu posledního trajektu do Lipari
21:00

Proč jet trajektem z Neapol do Lipari?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Neapol do Lipari může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Lipari. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Neapol do Lipari je ideální způsob cestování.

Abyste se na palubě nenudili... na rozdíl od letadla
Pokud porovnáte rychlost, letadlo je určitě nejrychlejší způsob, jak se dostat z Neapolu do Lipariu. Problémem je, že jste na svém místě uvězněni několik hodin. Naopak během plavby Neapol-Lipari na trajektu Siremar, Alilauro nebo SNAV máte naprostou volnost v aktivitách, můžete jíst, procházet se, bavit se nebo odpočívat. Úplně jiný zážitek než z letu!
Nemusíte se tedy obávat množství zavazadel.
U jiných druhů dopravy jsme často omezeni na 1 zavazadlo a každé další zavazadlo je zpoplatněno. Pokud jsou všechna vaše zavazadla uložena ve vašem vozidle, není u přívozu z Neapolu do Lipariu vyžadován žádný příplatek. Pokud cestujete jako pěší, mohou být podmínky přísnější, protože zavazadla budete muset mít u sebe až do příjezdu do Lipariu. Mnoho lodí však poskytuje pěším cestujícím úschovnu zavazadel. Informujte se u společností SNAV, Alilauro nebo Siremar.
Pro pohodlí kajuty
Ačkoli je rezervace kajuty na přejezdu z Neapolu do Lipariu nepovinná, jedná se o komfort, který byste si měli dopřát. Kajuty vybavené lůžky, vlastními koupelnami a někdy i průzory nebo balkony nejsou nepodobné skutečným hotelovým pokojům. Jejich využití je nejzřetelnější při nočních plavbách, ale je možné si je rezervovat i během dne.

Které společnosti provozují přepravu mezi Neapol a Lipari?

Pokud chcete cestovat mezi Neapol a Lipari trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně SNAV, Alilauro nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

SNAV Neapol Lipari
SNAV
SNAV je italská trajektová společnost nabízející trajektové služby mezi italskými ostrovy a přístavy na italské pevnině, jakož i mezinárodní služby do Chorvatska a Albánie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Lipari a rezervovat si jízdenku SNAV mezi Neapol a Lipari. SNAV provozuje 8 přejezdů týdně do Lipari z Neapol a doba jízdy je 6 hodin 30 min. Více informací o společnosti SNAV
6 hodin 30 min
8 přejezdů týdně
Alilauro Neapol Lipari
Alilauro
Alilauro je italská trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí trajektovou dopravu mezi italskými ostrovy v Tyrhénském moři, včetně ostrovů Ischia a Capri. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Lipari a rezervovat si jízdenku Alilauro mezi Neapol a Lipari. Alilauro provozuje 8 přejezdů týdně do Lipari z Neapol a doba jízdy je 6 hodin 30 min. Více informací o společnosti Alilauro
6 hodin 30 min
8 přejezdů týdně
Siremar Neapol Lipari
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Lipari a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Neapol a Lipari. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Neapol? Kam připlouvají lodě v Lipari?

Přístav odjezdu v Neapol

Trajekty SNAV, Alilauro nebo Siremar vyplouvají do Lipari z následujících přístavů v Neapol:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Mapa
Napoli Molo Angioino
Mapa

Přístav příjezdu v Lipari

Lodě společnosti Siremar, Alilauro nebo SNAV připlouvají do Lipari z následujících přístavů:

Lipari
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Neapol do Lipari, bude vám cesta dlouhá 271 km mezi Neapol a Lipari trvat nejméně 6 hodin 30 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Neapol a Lipari méně přejezdů) a na trajektové společnosti (SNAV, Alilauro a Siremar). V současné době se mezi Neapol a Lipari uskuteční 2 přejezdů denně.

Mezi Neapol a Lipari jezdí 3 trajektových společností: SNAV, Alilauro a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Neapol Lipari, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Neapol a Lipari urazíte 271 km.

Ceny lodních lístků z Neapol do Lipari se pohybují od 1456 Kč za nejnižší cenu až po 7355 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3727 Kč.

První trajekt z Neapol odjíždí ve 14:30 do Lipari.

Poslední trajekt do Lipari obvykle vyplouvá z Neapol ve 20:00.

Zažijte přejezd trajektem z Neapol do Lipari

Pokud jste ještě nikdy nejeli trajektem, je těžké si představit, jak vypadá den na moři mezi Neapol a Lipari. Abychom vám pomohli lépe se vžít do zážitků z plavby Neapol Lipari na palubě Siremar, Alilauro, SNAV nebo Liberty Lines, vysledovali jsme jednotlivé fáze cesty od nalodění v Neapol až po vylodění v Lipari. Najdete zde také několik turistických a praktických informací o Neapol a Lipari.

Nalodění v Neapol

Než se vydáte na cestu trajektem z Neapol do Lipari, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Čas příjezdu do přístavu Neapol / Na příjezd do přístaviště trajektů v Neapol si musíte vyhradit určitou dobu (ověřte si u společnosti SNAV, Alilauro nebo Siremar) před skutečným časem odjezdu lodi. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na plavbu Neapol - Lipari / Jděte k přepážce společnosti Siremar, Alilauro nebo SNAV na trajektovém terminálu Neapol a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Pokud cestujete autem, stůjte ve vyhrazených pruzích. Odbavení bude probíhat přímo z vašeho vozidla.
  • Nástup na loď do Lipari / V terminálu trajektů Neapol jsou vysílány informační zprávy vyzývající k nalodění. Při cestě autem se řiďte pokyny pracovníků SNAV, Alilauro nebo Siremar k nástupu a zaparkujte své vozidlo na palubě.

Na palubě lodi mezi Neapol a Lipari

Na lodích Siremar, Alilauro nebo SNAV si každý najde něco pro sebe. Někteří cestující budou chtít relaxovat v soukromí kajuty, zatímco jiní si budou užívat v barech, restauracích, hernách a obchodech.

Lipari je na dohled, vylodění se blíží!

Zde je několik informací k vylodění v Lipari:

  • Blíží se k přístavu Lipari / Po zakotvení trajektu se budete moci vrátit do lodní garáže. Nemá smysl spěchat. Místo toho si vychutnejte příjezd do přístavu v Lipari z paluby lodi.
  • Pokud jste v kajutě. / Svou kajutu musíte opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Lipari Harbour.
  • Opusťte loď a Lipari je váš / Po otevření garážových vrat je výstup z lodi poměrně rychlý. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Lipari přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně váš pobyt v Lipari začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu