Doporučená trasa
Neapol
Přímá cesta trajekt do Vulcano
Vulcano
Viz ceny
Alternativní trasy
Neapol
Cesta trajekt do Santa Maria Salina
Santa Maria Salina
Cesta trajekt do Vulcano
Vulcano
Viz ceny

Jak se dostat trajektem z Neapol do Vulcano ?

Hledáte ideální trajektovou jízdenku z Neapol do Vulcano? Jste na správném místě. Plavba trajektem z Neapol do Vulcano je pohodlný a příjemný způsob cestování.

Víme, že plánování cesty trajektem z Neapol do Vulcano může být stresující, a proto děláme vše pro to, abyste si mohli rezervovat trajekt z Neapol do Vulcano co nejrychleji a nejsnadněji.

S naší snadno použitelnou platformou Vivanoda můžete porovnat ceny, trasy a služby různých trajektových společností, jako jsou Siremar, Alilauro, SNAV nebo Liberty Lines. Můžete tak najít nejlepší nabídku trajektové jízdenky Neapol Vulcano, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu, ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou.

Většina lodí SNAV, Alilauro nebo Siremar nabízí na palubě vybavení, jako jsou kajuty, restaurace, obchody, Wi-Fi a další. Často také nabízejí zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Chcete-li najít nejlepší nabídky trajektů z Neapol do Vulcano, jednoduše zadejte data své cesty a spusťte vyhledávání na Vivanoda.

Informace o trajektech z Neapol do Vulcano

Přístav odjezdu
Neapol
Itálie
Kampánie
Přístav příjezdu
Vulcano
Itálie
Liparské ostrovy
Vzdálenost
276 km
Trajektové společnosti
Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines
Četnost přejezdů
14 přejezdů týdně
Minimální doba přejezdu
6 hodin 10 min
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Trajekt Neapol Vulcano: ceny, jízdní řády a doba trvání

Jízdenky na trajekt z Neapol do Vulcano se pohybují od 1481 Kč pro jednu osobu, pokud cestujete bez auta, do 7355 Kč, pokud cestujete s autem. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali na trase Neapol - Vulcano, je 3529 Kč. Průměrná doba plavby trajektem z Neapol do Vulcano je 11 hodin 2 min. Nejpomalejším trajektům trvá cesta do Vulcano 16 hodin 30 min, zatímco nejrychlejší lodě dorazí do Vulcano za 6 hodin 10 min. První trajekt vyplouvá z přístavu Neapol ve 14:30. Poslední loď do Vulcano vyplouvá z přístavu Neapol ve 20:00.

Průměrná cena přejezdu trajektem z Neapol do Vulcano.
3529 Kč
Cenové rozpětí trajektů z Neapol do Vulcano (nejnižší cena pro 1 cestujícího a nejvyšší cena pro 1 cestujícího a auto)
1481 Kč - 7355 Kč
Průměrná doba přejezdu Neapol Vulcano
11 hodin 2 min
Čas odjezdu prvního trajektu do Vulcano
14:30
Čas odjezdu posledního trajektu do Vulcano
20:00
Čas příjezdu prvního trajektu do Vulcano
10:35
Čas příjezdu posledního trajektu do Vulcano
20:45

Proč jet trajektem z Neapol do Vulcano?

Ať už cestujete sami, v páru nebo s rodinou, trajekt z Neapol do Vulcano může být pohodlnou a příjemnou možností, jak se dostat do Vulcano. Zde jsou 3 důvody, proč si myslíme, že trajekt z Neapol do Vulcano je ideální způsob cestování.

Užijte si velmi pozorný personál
Personál SNAV, Alilauro nebo Siremar vám bude k dispozici od okamžiku, kdy loď opustí Neapol, až do okamžiku, kdy opustí Vulcano. Na hlavní palubě lodi je téměř vždy umístěn informační pult.
Odpočinete si mnohem více než v autě
Vzhledem ke zvýšené bdělosti, kterou řízení auta na dlouhých cestách vyžaduje, je řízení vyčerpávající. Cesta trajektem Neapol Vulcano je pravým opakem! Trajekty provozované společnostmi SNAV, Alilauro nebo Siremar mají prostory určené k odpočinku nebo zábavě: salonky nebo kajuty, venkovní solária, bary a restaurace... Není pochyb o tom, že do Vulcanou dorazíte zcela uvolnění.
Vychutnejte si čerstvý mořský vzduch
Zdravotní účinky moře jsou již dlouho prokázané. V Neapolu se hned po opuštění přístavu projděte po palubě lodi SNAV, Alilauro nebo Siremar a vychutnejte si mořskou sprchu a osvěžující mořský vzduch obohacený kyslíkem: skutečná thalasso kúra a velmi účinná ventilace plic! Pocit pohody se vás rychle zmocní. Díky tomu začnete svou dovolenou v Vulcanou plni energie.

Které společnosti provozují přepravu mezi Neapol a Vulcano?

Pokud chcete cestovat mezi Neapol a Vulcano trajektem, můžete si vybrat z několika společností, včetně SNAV, Alilauro nebo Siremar, které provozují pravidelné linky mezi oběma městy. Více informací o různých trajektových společnostech na této trase a jejich časech odjezdů najdete zde.

SNAV Neapol Vulcano
SNAV
SNAV je italská trajektová společnost nabízející trajektové služby mezi italskými ostrovy a přístavy na italské pevnině, jakož i mezinárodní služby do Chorvatska a Albánie. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Vulcano a rezervovat si jízdenku SNAV mezi Neapol a Vulcano. SNAV provozuje 7 přejezdů týdně do Vulcano z Neapol a doba jízdy je 6 hodin 10 min. Více informací o společnosti SNAV
6 hodin 10 min
7 přejezdů týdně
Alilauro Neapol Vulcano
Alilauro
Alilauro je italská trajektová společnost se sídlem v Itálii, která nabízí trajektovou dopravu mezi italskými ostrovy v Tyrhénském moři, včetně ostrovů Ischia a Capri. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Vulcano a rezervovat si jízdenku Alilauro mezi Neapol a Vulcano. Alilauro provozuje 7 přejezdů týdně do Vulcano z Neapol a doba jízdy je 6 hodin 10 min. Více informací o společnosti Alilauro
6 hodin 10 min
7 přejezdů týdně
Siremar Neapol Vulcano
Siremar
Společnost Siremar byla založena v roce 1960 a sídlí v italském Milazzu. Společnost obsluhuje Liparské ostrovy a sicilské přístavy. Na Vivanoda můžete porovnat ceny letenek Neapol-Vulcano a rezervovat si jízdenku Siremar mezi Neapol a Vulcano. Více informací o společnosti Siremar

Odkud vyplouvají trajekty v Neapol? Kam připlouvají lodě v Vulcano?

Přístav odjezdu v Neapol

Trajekty SNAV, Alilauro nebo Siremar vyplouvají do Vulcano z následujících přístavů v Neapol:

Napoli Molo Immacolatella Vecchia
Mapa
Napoli Molo Angioino
Mapa

Přístav příjezdu v Vulcano

Lodě společnosti Siremar, Alilauro nebo SNAV připlouvají do Vulcano z následujících přístavů:

Vulcano
Mapa
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

FAQ (ČASTO KLADENÉ OTÁZKY)

Pokud pojedete trajektem z Neapol do Vulcano, bude vám cesta dlouhá 276 km mezi Neapol a Vulcano trvat nejméně 6 hodin 10 min.

To často závisí na ročním období (v zimě je mezi Neapol a Vulcano méně přejezdů) a na trajektové společnosti (SNAV, Alilauro a Siremar). V současné době se mezi Neapol a Vulcano uskuteční 14 přejezdů týdně.

Mezi Neapol a Vulcano jezdí 3 trajektových společností: SNAV, Alilauro a Siremar.

Ano, zcela jistě, přímé přejezdy nabízí Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines.

Před rezervací si porovnejte ceny Siremar, Alilauro, SNAV, Liberty Lines na našich webových stránkách Vivanoda. Poté si vybraný přejezd snadno a bezpečně rezervujte na stránkách našeho partnera.

Pokud chcete změnit nebo zrušit svou rezervaci trajektu Neapol Vulcano, můžete tak snadno učinit u našeho partnera, který spravuje vaši rezervaci. Vezměte prosím na vědomí, že v závislosti na tarifních podmínkách jsou některé jízdenky nevratné nebo nezměnitelné. Je důležité, abyste to při rezervaci jízdenky vzali v úvahu.

Během cesty mezi Neapol a Vulcano urazíte 276 km.

Ceny lodních lístků z Neapol do Vulcano se pohybují od 1481 Kč za nejnižší cenu až po 7355 Kč za nejvyšší cenu. Průměrná cena, kterou jsme zaznamenali, byla 3529 Kč.

První trajekt z Neapol odjíždí ve 14:30 do Vulcano.

Poslední trajekt do Vulcano obvykle vyplouvá z Neapol ve 20:00.

Jak vypadá přejezd trajektem z Neapol do Vulcano?

Pokud jedete trajektem poprvé, není snadné si představit, jak vypadá námořní přejezd z Neapol do Vulcano. Popíšeme vám proto tento jedinečný cestovní zážitek od nalodění v Neapol až po vylodění v Vulcano, abychom vám pomohli lépe se promítnout do námořního světa společností Siremar, Alilauro, SNAV a Liberty Lines. Najdete zde také praktické informace o Neapol a Vulcano.

Připravenost k nalodění v Neapol

Než se vydáte na cestu trajektem z Neapol do Vulcano, zde je několik kroků, které je třeba učinit před naloděním:

  • Prezentace v přístavu Neapol / Do trajektového terminálu Neapol byste měli dorazit v časovém limitu stanoveném společností SNAV, Alilauro nebo Siremar. Po uplynutí této doby vám společnost může odmítnout nástup na palubu.
  • Odbavení na přejezd Neapol - Vulcano / Jděte k přepážce společnosti Siremar, Alilauro nebo SNAV na trajektovém terminálu Neapol a odbavte se s pasem nebo občanským průkazem a číslem rezervace. Při cestě autem je postup stejný, ale přímo z odbavovacích pruhů. Zůstanete sedět ve svém vozidle.
  • Nástup na trajekt do Vulcano / Z terminálu trajektů v Neapol vás budou vysílané hlasové zprávy vyzývat k nástupu na trajekt. Pokud cestujete autem, pracovníci společnosti Siremar, Alilauro nebo SNAV vám poskytnou pokyny k nástupu a zaparkování vašeho vozidla na lodi.

Na palubě trajektu mezi Neapol a Vulcano

Na lodích Siremar, Alilauro nebo SNAV si každý najde něco pro sebe. Zatímco někteří lidé budou mít tendenci relaxovat v útulném salónku, jiní budou chtít nakupovat v buticích nebo se najíst v samoobslužné restauraci.

Vulcano je na dohled, vylodění se blíží!

Na závěr naleznete několik informací o vylodění trajektu v Vulcano:

  • Blíží se k přístavu Vulcano / Přístup do garáže vám bude umožněn až po zakotvení lodi. Není třeba spěchat. Mezitím vám doporučujeme vychutnat si příjezd do Vulcano z venkovní paluby.
  • Pokud jste v kajutě. / Pokud jste cestovali z Neapol do Vulcano v pohodlné kajutě, budete muset kajutu opustit přibližně půl hodiny před příjezdem do Vulcano.
  • Opusťte loď a Vulcano je váš / Jakmile jsou vrata otevřená, můžete se z obrovské garáže trajektu dostat poměrně rychle. Jako chodec se dostanete ven ještě rychleji. Celníci v Vulcano přístavu vás mohou podrobit kontrole. Konečně váš pobyt v Vulcano začíná naostro!

Vyhledávací filtry

Způsob dopravy
Čas odjezdu
Čas příjezdu