Cestování trajektem z Portsmouth do Francie

Cestování trajektem z Portsmouth do Francie je skvělou volbou! Trajekty Portsmouth Francie provozuje 2 lodních společností (Brittany Ferries nebo Condor Ferries), které obsluhují přístavy Caen, Le Havre, Saint-Malo, Cherbourg a Portsmouth.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Portsmouth Francie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Brittany Ferries a Condor Ferries.

S celkovou frekvencí více než 7 přejezdů denně, v závislosti na ročním období, máte spoustu možností pro plánování vaší cesty lodí Portsmouth Francie.

Nejrychlejší přejezd trvá 3 hodin (Portsmouth - Cherbourg) na vzdálenost 136 km a nejdelší 11 hodin (Portsmouth - Saint-Malo) na vzdálenost 250 km.

Trajekt Portsmouth Francie v číslech

Země
Spojené Království
Francie
Počet přejezdů
7 přejezdů denně
Počet přístavů
5
Počet trajektových spojení
4
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Portsmouth Francie

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Portsmouth Francie. Porovnejte nabídky Brittany Ferries a Condor Ferries a rezervujte si trajektovou jízdenku Portsmouth Francie.

Všechny trasy trajektů Portsmouth Francie

Hledáte trajekt z Portsmouth do Francie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Portsmouth a Francie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Condor Ferries nebo Brittany Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Portsmouth, Cherbourg, Saint-Malo, Le Havre nebo Caen použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Portsmouth Francie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Brittany Ferries nebo Condor Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 4 trajektových tras mezi Portsmouth a Francie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Portsmouth Francie - Levné jízdenky

Průvodce cestou trajektem z Portsmouth do Francie

Francie: Cesta trajektem a objevování země

Přístavy a destinace
Francie je obklopena mnoha destinacemi dostupnými trajektem. Mezi nejoblíbenější přístavy patří Calais, Dunkerque, Dieppe, Le Havre, Cherbourg, Saint Malo, Roscoff, Brest, Nantes, Marseille, Toulon, Nice, Ajaccio a Bastia. Z těchto přístavů se snadno dostanete do Anglie, Irska, na Korsiku, Sardinii a do Alžírska.

Služby na palubě
Francouzské trajekty nabízejí širokou škálu služeb na palubě, včetně restaurací, barů, obchodů, dětských hřišť, odpočinkových zón a mnoho dalšího. Většina lodí má také soukromé kajuty s pohodlnými postelemi a koupelnami, což je výhodné pro cestování přes noc.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None