Cestování trajektem z Portsmouth do Normandie

Cestování trajektem z Portsmouth do Normandie je skvělou volbou! Trajekty Portsmouth Normandie provozuje 2 lodních společností (Brittany Ferries nebo Condor Ferries), které obsluhují přístavy Caen, Le Havre, Cherbourg a Portsmouth.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Portsmouth Normandie, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Brittany Ferries a Condor Ferries.

Nejrychlejší přejezd trvá 3 hodin (Portsmouth - Cherbourg) na vzdálenost 136 km a nejdelší 5 hodin 50 min (Portsmouth - Caen) na vzdálenost 188 km.

Trajekt Portsmouth Normandie v číslech

Země
Spojené Království
Francie
Počet přejezdů
6 přejezdů denně
Počet přístavů
4
Počet trajektových spojení
3
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Portsmouth Normandie

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Portsmouth Normandie. Porovnejte nabídky Brittany Ferries a Condor Ferries a rezervujte si trajektovou jízdenku Portsmouth Normandie.

Všechny trasy trajektů Portsmouth Normandie

Hledáte trajekt z Portsmouth do Normandie? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Portsmouth a Normandie. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Condor Ferries nebo Brittany Ferries nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Portsmouth, Cherbourg, Le Havre nebo Caen použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Portsmouth Normandie, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Brittany Ferries nebo Condor Ferries. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 3 trajektových tras mezi Portsmouth a Normandie!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Portsmouth Normandie - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Portsmouth do Normandie

Normandie: Příjezd trajektem z Portsmouth a objevování regionu

Cherbourg, vstupní brána do regionu, má okouzlující námořní atmosféru. Můžete navštívit Cité de la Mer, interaktivní muzeum věnované podmořskému výzkumu a mořské biodiverzitě. Nevynechejte ani návštěvu pevnosti Fort du Roule, odkud je úchvatný výhled na přístav.

Le Havre, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO, se pyšní dynamickou moderní architekturou. Udělejte si čas na procházku po slavné plážové promenádě, kde můžete obdivovat elegantní kostel svatého Josefa s působivými liniemi. Nedaleko se nachází MuMa, Muzeum moderního umění André Malraux.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None