Cestování trajektem z Volos do Ostrovy Sporades

Cestování trajektem z Volos do Ostrovy Sporades je skvělou volbou! Trajekty Volos Ostrovy Sporades provozuje 4 lodních společností (Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins), které obsluhují přístavy Alonnisos, Skopelos, Skiathos a Volos.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Volos Ostrovy Sporades, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins.

Nejrychlejší přejezd trvá 2 hodin 10 min (Volos - Skiathos) na vzdálenost 53 km a nejdelší 5 hodin 30 min (Volos - Alonnisos) na vzdálenost 88 km.

Trajekt Volos Ostrovy Sporades v číslech

Země
Řecko
Počet přejezdů
9 přejezdů denně
Počet přístavů
4
Počet trajektových spojení
3
Počet trajektových společností
4
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Volos Ostrovy Sporades

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Volos Ostrovy Sporades. Porovnejte nabídky Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries a Aegean Flying Dolphins a rezervujte si trajektovou jízdenku Volos Ostrovy Sporades.

Všechny trasy trajektů Volos Ostrovy Sporades

Hledáte trajekt z Volos do Ostrovy Sporades? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Volos a Ostrovy Sporades. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Sea Jets nebo Hellenic Seaways nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Volos, Skiathos, Skopelos nebo Alonnisos použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Volos Ostrovy Sporades, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Hellenic Seaways, Sea Jets, Anes Ferries nebo Aegean Flying Dolphins. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 3 trajektových tras mezi Volos a Ostrovy Sporades!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Volos Ostrovy Sporades - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Volos do Ostrovy Sporades

Ostrovy Sporades: Příjezd trajektem z Volos a objevování regionu

  1. Skopelos:
    Vydejte se na průzkum Sporad a začněte na krásném ostrově Skopelos. Po příjezdu trajektem vás okamžitě okouzlí krásné bílé domky, které stojí na kopcích. Prozkoumejte staré město s úzkými uličkami a malebnými kavárnami. Určitě navštivte kostel Panagitsa z 18. století, který je proslulý svými nádhernými ikonami a panoramatickým výhledem na moře.

  2. Skiathos :
    Pokračováním cesty trajektem se dostanete na slavný ostrov Skiathos. Skiathos je proslulý svými jemnými písečnými plážemi a je ideálním místem k odpočinku a slunění. Vykoupejte se v křišťálově čisté vodě na pláži Koukounaries nebo navštivte klášter Panagia Kounistra, tradiční kultovní místo uprostřed svěží zelené krajiny.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None