Cestování trajektem z Milazzo do Liparské ostrovy

Cestování trajektem z Milazzo do Liparské ostrovy je skvělou volbou! Trajekty Milazzo Liparské ostrovy provozuje 2 lodních společností (Liberty Lines nebo Siremar), které obsluhují přístavy Ginostra, Rinella, Alicudi, Santa Maria Salina, Filicudi, Panarea a Lipari.

Chcete-li mít jistotu, že najdete levnou lodní jízdenku Milazzo Liparské ostrovy, doporučujeme použít náš vyhledávač, který porovnává nabídky, ceny a jízdní řády společností Liberty Lines a Siremar.

Nejrychlejší přejezd trvá 40 min (Milazzo - Vulcano) na vzdálenost 33 km a nejdelší 2 hodin 50 min (Milazzo - Alicudi) na vzdálenost 85 km.

Trajekt Milazzo Liparské ostrovy v číslech

Země
Itálie
Počet přejezdů
62 přejezdů denně
Počet přístavů
10
Počet trajektových spojení
9
Počet trajektových společností
2
Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

Nejoblíbenější trajektové přejezdy Milazzo Liparské ostrovy

Vyhledejte na Vivanoda nejlevnější, nejdelší a nejčastější trajekty Milazzo Liparské ostrovy. Porovnejte nabídky Liberty Lines a Siremar a rezervujte si trajektovou jízdenku Milazzo Liparské ostrovy.

Všechny trasy trajektů Milazzo Liparské ostrovy

Hledáte trajekt z Milazzo do Liparské ostrovy? Objevte nejoblíbenější trasy, které umožňují plavbu mezi těmito různými regiony. Ať už se chcete dostat na ostrovy, do historických přístavů nebo na malebné pláže, trajekty představují pohodlný a komfortní způsob cestování mezi Milazzo a Liparské ostrovy. Pohodlné kajuty, restaurace na palubě, kina, aktivity pro děti... trajekty společností Siremar nebo Liberty Lines nabízejí vynikající vybavení a služby pro celou rodinu.

Pro naplánování cesty trajektem do Milazzo, Stromboli, Vulcano, Lipari, Panarea nebo Filicudi použijte náš nástroj pro porovnání cen a najděte nejlepší nabídky trajektových jízdenek Milazzo Liparské ostrovy, které vám ušetří čas i peníze. Pomocí našeho snadno použitelného srovnávače cen můžete najít nabídky a jízdní řády od řady trajektových společností včetně Liberty Lines nebo Siremar. Určitě se najde nabídka, která bude vyhovovat vašim potřebám a rozpočtu. Vyhledávejte z 9 trajektových tras mezi Milazzo a Liparské ostrovy!

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování
Trajekt Milazzo Liparské ostrovy - Levné jízdenky

Průvodce pro cestu trajektem z Milazzo do Liparské ostrovy

Liparské ostrovy: Příjezd trajektem z Milazzo a objevování regionu

  1. Lipari - brána na Liparské ostrovy:
    Vydejte se na cestu do Lipari, největšího ostrova souostroví, a začněte své dobrodružství návštěvou půvabného městečka Lipari. Projděte se jeho rušnými uličkami, objevte řemeslné obchůdky a zastavte se ochutnat vynikající pokrmy z mořských plodů v jedné z mnoha restaurací. Nenechte si ujít hrad Lipari, který nabízí panoramatický výhled na přístav a okolí.

  2. Vulcano:
    Pokračujte v cestě na ostrov Vulcano, který je proslulý svou známou a stále činnou sopkou. Ti odvážnější neváhejte podniknout výšlap na její vrchol, odkud se vám naskytne nádherný výhled na celé souostroví. Po námaze se odměňte koupelí v horké bahnité vodě bahenních lázní Vulcano, které jsou proslulé svými léčivými účinky.

Vyhledávání trajektů
Hledání a rezervace ubytování

None

None
None
None